Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen sikertelen az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

24 éves srác vagyok, 21 éves koromig voltak kapcsolataim úgy-ahogy, mindig is jól néztem ki 0 önbizalommal, szóval volt pár lány aki "megostromolt", de ennyi kb.

Egyéb emberi kapcsolataimmal sosem volt baj, mindig is voltak barátaim, közösségi ember voltam, ez megmaradt továbbra is csak kicsit beszűkült már a baráti kör.

Az önbizalmamat valamivel több mint egy éve kb rendberaktam, azóta próbálok ismerkedni de nem sok sikerrel.

Próbálkoztam társkeresőn, lett is egy futó kapcsolatom de 2 hónap után szakított velem a lány, nem illettünk össze. Ezen kívül meg ha bekerülök egy új társaságba ott próbálkozok, alapból kijövök jól általában mindenkivel, aki meg tetszik, azzal irkálunk kicsit, találkozgatunk, de ezeknek rendre az a vége, hogy le leszek építve. Még ha csak én tepernék meg is érteném, de nem érzem ezt egyáltalán, a lányok is keresnek rendszeresen, megnyílnak (nem lelki szemetes vagyok, nyugi), beszélünk egy csomó mindenről. Aztán egyszer csak eltűnnek, vagy hirtelen elkezdenek ignorálni, pár naponta válaszolni, stb.

Miért lehet ez? Egyszerűen nem tudom hova tenni ezeket a helyzeteket, eddig továbbléptem rajtuk hogy persze, van ilyen, majd lesz más. De már így sokadik ilyennél elgondolkodok, hogy mi lehet a baj? Nem hiszem el hogy ilyen szerencsétlen lennék, de akkor mi más?

Ui.: köszi hogy vegigolvastad a sírást xd

jan. 26. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
A nőkkel való ismerkedés egyre jobban mélypontra zuhan az utóbbi időkben én azt vettem észre. Kicsit legyél türelmes és ne állj be udvarolni, egó tuningolni egy nőnek sem. Most van átalakulóban a társkeresés, lassan a férfiak kezdenek felébredni és rájönni hogy a nők monopol helyzetben vannak, billen a mérleg nyelve csak lassan...
jan. 26. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
21%

Na itt az incelektől gyorsan kapni fogsz egy rakás életmentő jótanácsot :D

Nőként inkább nem is írok semmit, csak hozom a popcornt, toljátok gyerekek a baromságokat.

jan. 26. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
2 Szokásos női hozzáállást láthatjuk segiteni nem tud/nem akar vagy csak a sablon önfejlesztős dumát nyomná, ellenben még bele is rúg a másikba.
jan. 26. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem nyomok én semmilyen önfejlesztő dumát, de az ostoba szövegeléseden, amiben semmilyen segítő szándék nincs, csak jogom van röhögni egy jót.
jan. 26. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Fel kell keltened az erdeklodeset es fenntartani. Az evolucioban mindig csak a legjobbak maradnak fenn.
jan. 26. 20:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap után szakított... de örülök, hogy nem ma vagyok 20-on éves.
jan. 26. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Kitartást minden férfinak aki kénytelen nőkkel ismerkedni, s**r sport! :D
jan. 26. 20:56
 8/11 A kérdező kommentje:

#1 nem vagyok papucs, nem egotuningot tolok, de azért nyilván udvarlok.

#4 már nem azért, de tőleg milyen segítő szándókot láthattunk?

#5 Én ezzel úgy vagyok, hogy ha nekem kell(ene) csak teperni akkor nem érdeklem, ergo nem éri meg. Viszont amiket írtam azoknál nem éreztem ilyet, kölcsönösen jól szórakoztunk, jókat beszélgettünk, nyomát sem láttam hogy unnának.

jan. 26. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
Nehéz. Udvarolni manapság nem szabad mert egyből alá rendel a nő , meg kell maradni a laza kevésbé elérhető de néha azért eldumálgatos szinten különben sosem fog akarni a nő. A nőnek muszály azt éreznie hogy ő téged akar , de ha túl közel akarsz hozzá kerülni akkor már ki billented a mérleget és megy más faxikhoz amig meg nem találja a legelérhetetlenebb szemét ládát na és azután fog loholni mint egy kis pincsi kutya!
jan. 26. 21:48
 10/11 anonim ***** válasza:
2 hónap még csak ismerkedés. Ha kiderül, hogy nem illetek egymáshoz, miért kéne folytatni?
jan. 29. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!