Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen sikertelen az ismerkedésben?
24 éves srác vagyok, 21 éves koromig voltak kapcsolataim úgy-ahogy, mindig is jól néztem ki 0 önbizalommal, szóval volt pár lány aki "megostromolt", de ennyi kb.
Egyéb emberi kapcsolataimmal sosem volt baj, mindig is voltak barátaim, közösségi ember voltam, ez megmaradt továbbra is csak kicsit beszűkült már a baráti kör.
Az önbizalmamat valamivel több mint egy éve kb rendberaktam, azóta próbálok ismerkedni de nem sok sikerrel.
Próbálkoztam társkeresőn, lett is egy futó kapcsolatom de 2 hónap után szakított velem a lány, nem illettünk össze. Ezen kívül meg ha bekerülök egy új társaságba ott próbálkozok, alapból kijövök jól általában mindenkivel, aki meg tetszik, azzal irkálunk kicsit, találkozgatunk, de ezeknek rendre az a vége, hogy le leszek építve. Még ha csak én tepernék meg is érteném, de nem érzem ezt egyáltalán, a lányok is keresnek rendszeresen, megnyílnak (nem lelki szemetes vagyok, nyugi), beszélünk egy csomó mindenről. Aztán egyszer csak eltűnnek, vagy hirtelen elkezdenek ignorálni, pár naponta válaszolni, stb.
Miért lehet ez? Egyszerűen nem tudom hova tenni ezeket a helyzeteket, eddig továbbléptem rajtuk hogy persze, van ilyen, majd lesz más. De már így sokadik ilyennél elgondolkodok, hogy mi lehet a baj? Nem hiszem el hogy ilyen szerencsétlen lennék, de akkor mi más?
Ui.: köszi hogy vegigolvastad a sírást xd
Na itt az incelektől gyorsan kapni fogsz egy rakás életmentő jótanácsot :D
Nőként inkább nem is írok semmit, csak hozom a popcornt, toljátok gyerekek a baromságokat.
#1 nem vagyok papucs, nem egotuningot tolok, de azért nyilván udvarlok.
#4 már nem azért, de tőleg milyen segítő szándókot láthattunk?
#5 Én ezzel úgy vagyok, hogy ha nekem kell(ene) csak teperni akkor nem érdeklem, ergo nem éri meg. Viszont amiket írtam azoknál nem éreztem ilyet, kölcsönösen jól szórakoztunk, jókat beszélgettünk, nyomát sem láttam hogy unnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!