Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki hosszabb ideje keres társat sikertelenül, hogyan őrízze meg a kitartását?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy tényleg nem könnyű társat találni a mai világban. Ugyanakkor meg az emberben ott van a természetes vágy, hogy ne éljen egyedül. Persze az örök igazság, hogy elsősorban saját magával kell rendben lennie annak, aki párt szeretne, itt sokan elbuknak, de van olyan is, hogy valaki alapvetően megugorja ezt és mégsem sikerül. Erre könnyű azt mondani, hogy a külső vagy az egzisztenciális adottságokon kéne változtatni, de mondjuk azok is aránylag rendben vannak. Mégis az ismerkedés nem hozza azt az eredményt, hogy tényleg kialakuljon egy igazi kapcsolat, lehet nem talál egyszerűen az érdeklődés, értékrend, életvitel. Hogyan lehet megőrízni ilyen esetben a lelkesedést, hogy tovább kell csinálni, nem szabad feladni, előbb-utóbb csak sikerül, rámosolyog a szerencse?

tegnapelőtt 20:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
Mindig nézz mindent nyitott szemmel
tegnapelőtt 20:59
 2/24 anonim ***** válasza:
15%

Néztem egy amerikai PUA előadást, ahol az előadó arról beszélt, hogy ő nem erőltet soha semmit, hanem hagyja, hogy a nőkkel való kapcsolat oda bontakozzon ki, ahová kell.

Szerinte a férfiak többségével az a baj, hogy keretek közé szorítja az ismerkedést, aztán ha lefeküdt a nővel, azt sikernek éli meg, ha nem, akkor kudarcnak.

Ehelyett szerinte az a megoldás, hogy nem kell erőltetni soha semmit, hanem hagyni kibonatkozni a dolgokat. Pl. megismer egy csajt, lehet, hogy azzal nem lesz semmi, de általa megismer egy másik nőt, akivel lesz valami.

Azt mondta, neki így jött össze a dolog.

Persze itt elsődlegesen a szexről van szó, de ugyanezt a szemléletet szerintem a társkeresésre is lehet alkalmazni.

Nagyon érdekes előadás volt, az egész az úgynevezett "belső játékról" szólt, hogy mi a helyes hozzáállás fejben a csajozáshoz.

tegnapelőtt 21:05
 3/24 anonim ***** válasza:
20%
Sehogy ami nem megy nem kell erőltetni..
tegnapelőtt 21:09
 4/24 anonim ***** válasza:
23%

Nekem nem nehéz 2 gyökér pasi után valahogy értékelni hogy a pasiknál egyedül is jobb.

Néha felmegyek társkerre ha komoly kapcs vagy ölelés hiányzuk erre kapom a bombázást hogy na szex?

El is megy egyből a kedvem. Kb pár hétig birom az ismerkedéseket, aztán kiregizek.

Persze megmarad egy két olyan akivel beszélunk évekig is online csak épp 300 kmre van, meg ezek mennek.

Online pasijaim vannak, valahogy elég is belőlük ennyi. Hogy napi csetek beszélgetés néha kisegítenek esetleg vagy kinek kisírni magam. Mivel másra többre alkalmatlanok ez ugye fel va mérve.

Pl inkább az anyukájával él, nem nővel. Hát tegye. Ilyenekkel randinak, személyes kontaktnak se látom értelmét(találkozni is ugy akarnak hogy majd mindent én állok én szállásolom el meg stb pótanyát keresnek csak). De szóval online lelkileg maga a tökély.

Személyesen meg ugye nem hiányzik a baj a nyakamba, aki csak hátravisz, netán bántalmaz is akárhogy is, vagy megcsal meg stbstbstbstbstb

tegnapelőtt 21:12
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy. Van az az idő, amikor már nincs értelme.
tegnapelőtt 21:15
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
A legfontosabb, hogy alapvetően úgy éld az életedet, ahogy neked jó. Ne mondj nemet az élet adta lehetőségekre, csak azért, mert arra vársz, hogy először párkapcsolatod legyen. Én két éve vagyok szingli és nem keresek kimondottan senkit. Élem az életem, vannak hobbijaim, jól érzem magam a bőrömben. Aztán, ha majd az utamba sodor az élet valakit valamikor, akkor nyitottan fogod hozzá állni. Ha nem lesz többet párkapcsolatom, akkor úgy is jó, mert alapvetően elégedett vagyok az élettel és nem szándékozom olyasmit kierőszakolni, ami valamiért nem megy.
tegnapelőtt 21:16
 7/24 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is sehogy. Minek? Ami nem megy, azt hiába erőltetjük.

Egy másik kérdés alá érkezett az alábbi hsz., nem pozitív, nem lelkesítő, de sikertelenség esetén ez az egyetlen, ami működhet:

"Tanuld meg utálni a sok felszínes, hülye pcsát, aztán rögtön nem fognak hiányozni! Idézd fel rendszeresen, hogy milyen szemét módon ghostingoltak vagy koptattak le, mikor a legjobb szándékkal közeledtél hozzájuk.

A gyűlölet éltet és erőt ad."

(A pcsa nyilván cserélhető fszra nálunk, nőknél. A ghosting és a lekoptatás mellé pedig még rengeteg szemétség eszünkbe juthat.)

tegnapelőtt 21:45
 8/24 anonim ***** válasza:
16%

Úgy hogy meg kell próbálni lábának lenni és nyitotnak.

Aztán majd jön az az ember, aki hozzád illik.

N 32

tegnapelőtt 21:50
 9/24 anonim ***** válasza:
30%

Mi olyan a társkeresésben?

Mikor normal volt a testsúlyon! 3 év alatt 9 nővel jutottam el a szexig.

Mióta kövér vagyok > 10 év alatt 1 db al.

Mi a megoldás ? Le kell fogynom

Vékony vagy sportos férfinek gyerekjáték partnert találni.

tegnapelőtt 22:27
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

8 vagyok.

lazábbnak*

tegnapelőtt 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!