Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki hosszabb ideje keres társat sikertelenül, hogyan őrízze meg a kitartását?
Néztem egy amerikai PUA előadást, ahol az előadó arról beszélt, hogy ő nem erőltet soha semmit, hanem hagyja, hogy a nőkkel való kapcsolat oda bontakozzon ki, ahová kell.
Szerinte a férfiak többségével az a baj, hogy keretek közé szorítja az ismerkedést, aztán ha lefeküdt a nővel, azt sikernek éli meg, ha nem, akkor kudarcnak.
Ehelyett szerinte az a megoldás, hogy nem kell erőltetni soha semmit, hanem hagyni kibonatkozni a dolgokat. Pl. megismer egy csajt, lehet, hogy azzal nem lesz semmi, de általa megismer egy másik nőt, akivel lesz valami.
Azt mondta, neki így jött össze a dolog.
Persze itt elsődlegesen a szexről van szó, de ugyanezt a szemléletet szerintem a társkeresésre is lehet alkalmazni.
Nagyon érdekes előadás volt, az egész az úgynevezett "belső játékról" szólt, hogy mi a helyes hozzáállás fejben a csajozáshoz.
Nekem nem nehéz 2 gyökér pasi után valahogy értékelni hogy a pasiknál egyedül is jobb.
Néha felmegyek társkerre ha komoly kapcs vagy ölelés hiányzuk erre kapom a bombázást hogy na szex?
El is megy egyből a kedvem. Kb pár hétig birom az ismerkedéseket, aztán kiregizek.
Persze megmarad egy két olyan akivel beszélunk évekig is online csak épp 300 kmre van, meg ezek mennek.
Online pasijaim vannak, valahogy elég is belőlük ennyi. Hogy napi csetek beszélgetés néha kisegítenek esetleg vagy kinek kisírni magam. Mivel másra többre alkalmatlanok ez ugye fel va mérve.
Pl inkább az anyukájával él, nem nővel. Hát tegye. Ilyenekkel randinak, személyes kontaktnak se látom értelmét(találkozni is ugy akarnak hogy majd mindent én állok én szállásolom el meg stb pótanyát keresnek csak). De szóval online lelkileg maga a tökély.
Személyesen meg ugye nem hiányzik a baj a nyakamba, aki csak hátravisz, netán bántalmaz is akárhogy is, vagy megcsal meg stbstbstbstbstb
Szerintem is sehogy. Minek? Ami nem megy, azt hiába erőltetjük.
Egy másik kérdés alá érkezett az alábbi hsz., nem pozitív, nem lelkesítő, de sikertelenség esetén ez az egyetlen, ami működhet:
"Tanuld meg utálni a sok felszínes, hülye pcsát, aztán rögtön nem fognak hiányozni! Idézd fel rendszeresen, hogy milyen szemét módon ghostingoltak vagy koptattak le, mikor a legjobb szándékkal közeledtél hozzájuk.
A gyűlölet éltet és erőt ad."
(A pcsa nyilván cserélhető fszra nálunk, nőknél. A ghosting és a lekoptatás mellé pedig még rengeteg szemétség eszünkbe juthat.)
Úgy hogy meg kell próbálni lábának lenni és nyitotnak.
Aztán majd jön az az ember, aki hozzád illik.
N 32
Mi olyan a társkeresésben?
Mikor normal volt a testsúlyon! 3 év alatt 9 nővel jutottam el a szexig.
Mióta kövér vagyok > 10 év alatt 1 db al.
Mi a megoldás ? Le kell fogynom
Vékony vagy sportos férfinek gyerekjáték partnert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!