Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési sikertelenség fő oka a hipergámia?
Elébe mennék a kérdésnek.
Miért keresnek jobb pasit, fiatalabb pasit, tömegével a nők az online felületeken?
Nagyon egyszerű a válasz.
Mert megtehetik!
És mert a férfiak adják alájuk a lovat, szexet keresve.
Nyilván mikor ezt megkapják, elpárolognak.
De a nők ott maradnak a többi lehetséges fiatal jelölttel. Aztán kezdik előről az ismerkedési ördögi kört. Gondolják majd az egyik csak beválik.
De egyébként meg saját meglátásom alapján most azt a világot éljük, amikor a nők is kimondhatják, hogy csak szexet akarnak.
És ha erre vannak fiatal pasi jelentkezők, nyilván nem a lepukkant idősebb korosztállyal fognak szexelni.
Egyébként igen, mindenki a tömegből kitűnő nőt/pasit akarja. Holott önmaga is csak egy szürke kisegér....vagy még az sem...
Szomorú, de ez az online ismerkedés hozadéka. Ami már a személyes ismerkedésre is rányomta a bélyegét.
Inkább az, hogy nem hozod azt a szintet, amire vágysz. Azt hiszed, azon a szinten vagy, amiben nőkre vágysz.
Tehát 8-as nőket akarsz, mert 8-asnak hiszed magad, de alig vagy 5-ös. Vagy azt hiszed, aki nőben 5-ös, az alattad van.
És dühös vagy, ha egy 8-as nő egy 8-as férfival jön össze.
Szerintem az az oka, legalábbis nálam, hogy online kiderül, mi van az emberek fejében, és ezért élőben sincs kedvem megismerni őket.
Feljövök ide, redditre, és oké, sok dolog kitalált, de a net anonimitása arra is lehetőséget ad, hogy elmondj olyat, amit nem mernél élőben. Pl. élőben nem jönne oda senki, hogy milyen bugyi van rajtam, de itt kapok olyan priviket.
De mi van, ha a való életben elkezdek valakivel ismerkedni, és ő az, aki a neten ráír másokra perverz dolgokat?
Szóval engem ez az, ami eltántorít. Hogy ezek a betegek köztünk vannak az életben is. De ott nem tudom, hogy kik ők. Úgyhogy inkább senki nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!