Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresési sikertelenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési sikertelenség fő oka a hipergámia?

Figyelt kérdés
Szerintem az a fő baj a társkereséssel, hogy mindenki sokkal jobb pasit vagy lányt akar mint saját maga, főleg a nőkre jellemző ez szerintem de férfiakra is azért, hogy nála sokkal jobb kategóriájú párt szeretnének, de nyilván egy ilyen férfi vagy egy nő érzi ezt... így ha össze is jön a kapcsolat sokszor három hónap után ghosting vagy megcsalás és társai lesz
okt. 13. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem, inkább az emberi értékek hiánya.
okt. 13. 16:17
 2/13 anonim ***** válasza:
45%

Elébe mennék a kérdésnek.

Miért keresnek jobb pasit, fiatalabb pasit, tömegével a nők az online felületeken?

Nagyon egyszerű a válasz.

Mert megtehetik!

És mert a férfiak adják alájuk a lovat, szexet keresve.

Nyilván mikor ezt megkapják, elpárolognak.

De a nők ott maradnak a többi lehetséges fiatal jelölttel. Aztán kezdik előről az ismerkedési ördögi kört. Gondolják majd az egyik csak beválik.

De egyébként meg saját meglátásom alapján most azt a világot éljük, amikor a nők is kimondhatják, hogy csak szexet akarnak.

És ha erre vannak fiatal pasi jelentkezők, nyilván nem a lepukkant idősebb korosztállyal fognak szexelni.

Egyébként igen, mindenki a tömegből kitűnő nőt/pasit akarja. Holott önmaga is csak egy szürke kisegér....vagy még az sem...

Szomorú, de ez az online ismerkedés hozadéka. Ami már a személyes ismerkedésre is rányomta a bélyegét.

okt. 13. 16:33
 3/13 anonim ***** válasza:
29%

Inkább az, hogy nem hozod azt a szintet, amire vágysz. Azt hiszed, azon a szinten vagy, amiben nőkre vágysz.

Tehát 8-as nőket akarsz, mert 8-asnak hiszed magad, de alig vagy 5-ös. Vagy azt hiszed, aki nőben 5-ös, az alattad van.

És dühös vagy, ha egy 8-as nő egy 8-as férfival jön össze.

okt. 13. 16:53
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Alapból az a gond, hogy a közösségek szétesetek, az emberek eltávolódtak egymástól és egyre nehezebben alakítanak ki egymással bármilyen kapcsolatot. A tömegközlekedésen is ha végignézel mindenki a telefonját bújja, nem is néz fel a többi emberre, ha ott állna vele szemben "a nagy Ő", akkor azt sem venné észre. Kutatások is bizonyítják, hogy egyre több ember van, akinek alig vannak barátai, fiataloknál ez még gyakoribb. A társkeresés csak egy szelete ennek a problémának, amit a társadalom atomizálódása hoz magával.
okt. 13. 16:55
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
4, régen meg zenét hallgattunk, könyvet olvastunk, bámultunk ki a fejünkből. Nem tudom, miért van romantizálva a múlt, mint egy 50-es évekbeli amerikai kertváros.
okt. 13. 16:58
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a valós életben nem annyira így megy a párkeresés, hogy ki milyen szintű (mi ez valami számítógépes játék? :D). Sokkal inkább az a kihívás, hogy kivel érzed jól magad, kivel tudsz úgy eltölteni egy csomó napot a héten, hogy nem unod.
okt. 13. 16:59
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az az oka, legalábbis nálam, hogy online kiderül, mi van az emberek fejében, és ezért élőben sincs kedvem megismerni őket.

Feljövök ide, redditre, és oké, sok dolog kitalált, de a net anonimitása arra is lehetőséget ad, hogy elmondj olyat, amit nem mernél élőben. Pl. élőben nem jönne oda senki, hogy milyen bugyi van rajtam, de itt kapok olyan priviket.

De mi van, ha a való életben elkezdek valakivel ismerkedni, és ő az, aki a neten ráír másokra perverz dolgokat?

Szóval engem ez az, ami eltántorít. Hogy ezek a betegek köztünk vannak az életben is. De ott nem tudom, hogy kik ők. Úgyhogy inkább senki nem kell.

okt. 13. 17:07
 8/13 anonim ***** válasza:
20%
Hipergámia, ja... Tőlem, ronda nőtől már az is annak számít, ha nem fogadom el a legeslegalja kategóriát. Azt, amelyik nem csak simán nem szép fejű, mint én, hanem sokkal több és durvább probléma van vele. Lehet játszani a sértett értetlent, de valójában mindenki tudja, kb. milyen alakokat értünk ez alatt. Egyfajta kimondatlan társadalmi közmegegyezés szerint nekem az lenne "a szintem", ha már ilyen ábrázattal merészeltem születni. Hát... 🖕🖕🖕
okt. 13. 17:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Szerintem inkább az, hogy a csodálatosan diszfunkcionális párkapcsolatok, amiket gyerekként és fiatal felnőttként láttunk illetve a gyerekkori mintáink szépen úgy maradnak ahogy vannak, mi meg ugyanazt az elcseszett kapcsoaltot imitáljuk, amit jól megtanultunk. Amik ennek ellenére együttmaradnak, azok lesznek a toxik kapcsolatok, amik meg nem, mert látják, hogy ez mégsem a legjobb buli szenvednek majd a társkereséssel. Legalábbis nálam meg az én baráti körömben kb. ez megy.
okt. 13. 17:55
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a közösségek szétesése lehet az ok, illetve az, hogy a sok rossz párkapcsolat / házasság elbizonytalanítja az embereket.
okt. 13. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!