Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok és nők! Szerintetek mit tehetek férfiként ha nincs sikerem a nőknél? Ha odamegyek egy lányhoz beszélgetni kb. csak azt érem el, hogy felkelti a többi férfi érdeklődését és "lelép" valamelyikkel.
Fú hát így nehéz, mert ez a vadidegen random nőkhöz odalépés szerintem a legritkább esetben működik, és csak a nagyon nyitott és laza csajoknál. Nálam biztos, hogy nem működne. Egy idegen vagy, nem tudom, mik a szándékaid, nem bízhatok benned.
Szerintem a párok többsége úgy jön össze, hogy már eleve ismerték egymást közös ismerősök, valamilyen közös tevékenység, vagy munka, iskola kapcsán.
Ott nincs az a creepy fura érzésem, hogy meg akar d-gni egy vadidegen, akivel még egy szót se beszéltem korábban...
Legyél jóképű és magas. Ez a legjobb tanács. A többi bullshit.
Ha ezek közül egyik sincs meg, de egy átlag szintet azért megütsz, akkor legyél nagydumás, társaság közepe, sok embert ismerő, harsány egyén.
Ha ez sincs meg akkor legyél rohadt gazdag ÉS kérkedj a pénzeddel, vegyél státusz szimbólum dolgokat (nagy, menő autó, luxus lakás, menő órák, ékszerek, drága ruhák stb).
Ha külsőre nem vagy legalább átlagos, akkor felejtsd el a dolgot és mindenképp előbb próbálj meg a lehető legjobban kinézni (persze a másik két dolog mellett mehet párhuzamosan).
Nem tudsz érdemben javítani a külsődön, akkor add fel.
Mindegy, csak a 8#-at felejtsd el!
Amelyikkel barátkozol, az sosem lesz a tied, ellenben végignézheted hogy lesz sokmindenki másé
#9 azért barátkozzon nővel, hogy legyenek nőnemű barátjai... nem kell mindenkit megpróbálni összeszedni... de mondjuk egy női barát bemutathatja az ő barátnőinek. Vagy csak tanulna pár dolgot a nőkről.
Létezik fiú-lány barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!