Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem értik meg, hogy valamelyik férfi tényleg nem jön be a nőknek, nem talál társat?
Próbáld meg lesz**arni mások véleményét.
Aki nem éli át a másik helyzetét az soha nem fogja megtudni milyen érzés az.
Amúgy van, hogy valóban piszok szerencse kell ahhoz, hogy megismerd azt a nőt a több millióból aki neked is tetszik és akinek te is tetszel.
biztos van ilyen nő, de a társat az emberek leszűkítik kb 20-30 km-en belülre...
És fura vagy sem, de sok ember van akivel elkerülitek, elkerüljük egymást évekig évtizedekig akár, volt olyan nő akit minden héten láttam, aztán már évek óta nem mert mást dolgozik másfelé jár stb.
A megfelelő személyt az ember lehet, hogy mindig el fogja kerülni mert nem találkoznak, ő 1 utcával lakik csak odébb de.... reggel 6 kor kel, te 8 kor, ő 4 kor jön haza te este 7 kor, ő délután megy vásárolni te délelőtt és a büdös életben nem találkoztok.
"Miért kell még a rokonok előtt is szégyenkeznem amiatt, mert egyedül vagyok?"
Miért kéne szégyenkezni? Te nagyon szereted megalázni saját magad, szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!