Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem értik meg, hogy valamelyik férfi tényleg nem jön be a nőknek, nem talál társat?
Nem tudják beleképzelni magukat a másik helyzetébe. Van, aki egyszerűen nem szerencsés ezen a téren, ennyi. Nem állna össze akárkivel, csak, hogy legyen valaki, akik neki tetszettek meg nem viszonozták az érdeklődést... hát ez van. Mások, akiknek könnyen megy persze, hogy el sem tudják képzelni a helyzetet.
35f
12-nél a pont.
Persze aki jól néz ki (még ha maga szerint átlagos is) és könnyen megy neki az ismerkedés, nem érti hogy miért nem megy másnak és elkezdi a hülyeségét, hogy a másiknak az agyával van baj stb.
Menjen az ilyen az anyjába, meglátnám ha ő sem tetszene senkinek aki neki igen, vajon mit csinálna.
Igen, nekem is volt ilyen haverom, már részben ezért is nem tartom vele a kapcsolatot.
Állandóan gyötört engem a nőtémàval, hogy nekem miért nincs, baj van a felfogásommal az agyammal stb.
Persze ő jóképű gyerek, barátnőjével is úgy jött össze hogy a csaj irogatott neki egy hónapig.
Rendszeresn próbálkoztak nála a lányok, élőben is meg facen is irogattak minden héten volt legalább egy új jelentkező, pedig ki volt téve neki h kapcsolatban van meg a profilképén is ketten voltak.
Így könnyű csajozni, meg is mondtam neki..
Meg azt is csinálta, hogy direkt rábökött facen azokra a lányokra akik engem koptattak, vele, azok meg rájeöltek és irogattak neki h találkozhatnának meg minden..
Tovább rombolta a maradék önbizalmamat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!