Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy alakul ki egy pàrkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakul ki egy pàrkapcsolat a női oldalról?

Figyelt kérdés

28 eves no vagyok es meg az eletbe nem volt kapcsolatom es nem is tudom mit kellene csinalnom hogy vegre kelljek egy pasinak

Hogyan jon letre ez az egesz? Ertem hogy 2 ember randizgat majd egyre többet lesznek egyutt de!! hogyan?

Engem nem erdekelnek a ferfias dolgok pl autok

Beszelgetni is nehez veluk, probalkozok tarskereson is de 1-2 randinal nincs tobb... azok is olyanok hogy alig beszelnek a ferfiak, vagy gyorsan szexre terelodik a dolog akit en nem akarok

Vki elmondsna a lepeseket es hogy mennyi ido egyik lepcsofoktol a masik? Pl eldo csok, mikor megyunk fel pasihoz, bemutatas csaladnak

tegnapelőtt 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Miért kéne autókról beszélgetni amikor nem értesz hozzájuk? Millió más dolgokról lehet beszélgetni. Azt jól teszed, hogy olyan férfiakkal nem teszed magad akik rögtön a szexre térnek. Amúgy érzéseken múlik minden. Van aki első randin szexel és mégis összeházasodnak, vagy van aki előbb barát a másikkal és abból alakul párkapcsolat. Nincsenek szabályok. Azon múlik, hogy te mit engedsz meg. Ha te nem akarsz rögtön szexelni csókolózni akkor ne tedd teljesen mindegy, hogy szűz vagy se. Amikor pedig már együtt vagytok együtt döntitek el, hogy mi következzen.
tegnapelőtt 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Alapjában véve olyannal találkozik az ember akit vonzónak lát. Gondolom eleinte letisztázzátok, hogy ki mit szeretne. Az írásod alapján nem szexuális kapcsolatot szeretnél tehát akik ezt szeretnék tőled azok kilőve. Eleinte érdemes olyan programot választani ahol tudtok beszélgetni, jobban megismerni a másikat. A többi pedig majd jön fokozatosan. Szerintem az első csók kezdeményezése a férfi dolga. Az, hogy erre mikor kerüljön sor nincs kőbe vésett szabály. Ezt neked kell érezni. Pl ha érzelmi kapcsolatot keresel akkor nyilván nem a második vagy harmadik találka után mész fel hozzá, hanem akkor amikor azt érzed, hogy na ő nem csak lefeküdni szeretne velem hanem valóban kölcsönösen kedvelitek egymást és passzoltok is.
tegnapelőtt 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

Azt azert tegyuk hozza hogy sok lany meg elvarja hogy mar 2. 3. Randin legyen szex. Mert kulonben beskatulyaznak baratnak.

Az h 28evesen tapasztalatlan vagy nem elony en azt javaslom sodrodj az arral, mert a vegen egyedul maradsz.

Ha valakivel jo lenni akkor vele minden randira elmesz amire hiv vagy te is szervezhetsz talalkozot aztan vmikor csak leesik a masiknak h tetszel es lesmarol. De am sokfele keppen tortenhet ez a legjobb benne, nem egy sema letezik.

tegnapelőtt 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Nem neked kell szórakoztatni a férfit a randevún. Sőt, annyira nem is szeretik, ha egy nő sokat beszél.

Ezért nem kell az autókról beszélgetni velük. Ha egy férfi az első randin egy nővel az autókról beszélget, az eleve elég fura, ne bánd, hogy nem alakult belőle semmi.

Én társkeresőn ismertem meg a férjem, bár ennek már 20 éve, állítólag most nehezebb.

Szóval azért a levelezés során nem árt letisztázni az alapokat. Hol lakik, hány éves, mit dolgozik. Volt olyan is, akivel pár levél után látszott, hogy nem egymást keressük.

Azért túl sok személyes infót ne adj ki magadról, van aki ezzel visszaél.

Nekem általában ez úgy nézett ki, hogy az első randin kiderült, hogy nincs meg a kémia köztünk. Ha mégis, akkor a srác kérte a második randit. Egyetlen egyszer kértem én, mert nagyon tetszett a srác, de sajnos pofáraesés lett belőle, szóval inkább hagyd meg ezt a fiúnak.

Ismerkedjetek, beszélgessetek, az a lényeg, hogy az első néhány randin kiderüljön, hogy ő megfelel-e a te igényeidnek, és fordítva. Ne próbálj szerepet játszani, megfelelni neki, mert később abból kiábrándulás lesz. És ne is próbáld meg elképzelni, hogy egy jóképű férfi biztos milyen pozitív tulajdonságokkal bír, mert ez sem biztos, hogy igaz.

Nincsenek szabályok, de szerintem az első igazi randin már azért illik meglenni a csóknak. Azaz a második internetes randin, hiszen az elsőn nem is tudod még, hogy tetszetek-e egymásnak. Ha már van második randi, akkor van kölcsönös szimpátia.

Hogy mikor legyen szex, ez sincs kőbe vésve, de azért az az általános szabály, hogy minél jobban megdolgozik egy férfi egy nőért, annál jobban meg fogja becsülni. Tudom, tudom, most jönnek majd olyanok, akik írják, hogy már első randin szexeltek, és azóta is boldog házasok. Biztos van ilyen is, de azért nem ez a szabály.

tegnapelőtt 18:50
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Már szexeltel életedben? Csók volt?
tegnapelőtt 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Vagy rossz férfiakat fogtál eddig ki, vagy te is olyan vagy, hogy csak karba tett kézzel várod, hogy a férfi "szórakoztasson" és nulla energiát teszel az ismerkedésbe. Remélem, előbbiről van inkább szó.
tegnapelőtt 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
6-os, hát pedig első randin a férfinak kell szórakoztatni a nőt.
tegnapelőtt 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
#7 Nem a #6 vagyok, de tévedsz. Mindkettő félnek jól kell egymás társaságában éreznie magát és akkor nincs kinek "szórakoztatni" a másikat mert mindkettő "szórakozik".
tegnapelőtt 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
6-os vagyok. Szerintem is csak akkor alakulhat ki harmonikus párkapcsolat, ha kölcsönösen szórakoztatják és szórakoznak egymás társaságában a felek. Ha bármelyik félnek teher és nem pedig feltöltődés a másikkal töltött idő, akkor már eleve halvaszületett a kettejük kapcsolata.
tegnapelőtt 20:11
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

Én férfiként nem igénylem az autókról, fociról, stb-ről beszélgetést, engem sem érdekel. Igazából azt vettem észre, hogy tök jól el tudok és szeretek beszélgetni lányokkal komolyabb, mélyebb dolgokról, persze mindenki más.

Amúgy én nem szeretem a direkt ismerkedést, nem is csinálom. Nekem az fekszik, amikor lazán, barátságszerűen alakul ki a szimpátia, akkor ez feszengés, apró rezdülések útján észrevehető, úgy szinte erőlködésmentes a közeledés. Persze egy idő múlva ki kell mondani a dolgokat, de akkor már mindez eléggé lóg a levegőben.

Eddig egy ilyen tapasztalatom volt, végül más miatt nem lett belőle kapcsolat, de nekem nagyon bejött.

Mindez csak az én személyes nézőpontom, preferenciám, más nem ilyen tökörésző.

tegnapelőtt 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!