Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Alakul' párkapcsolatom egy hölggyel. Ő azt természetesnek tekinti/elvárja, hogy minden nap én írjak először. Jól van ez így?
A múltkor egyik nap nem írtam addig amíg ő aludni nem ment...
Így aztán elment aludni....
Másnap úgy reagálta le hogy nem jelentkeztem így ő elment aludni.
Arra már nem emlékszem hogy miért nem beszéltem meg vele ezt a dolgot... Igazság szerint már nem emlékszem hogy utána ezt szóba hoztam volna ..
Nem normális. Uralkodni akar feletted és ő akarja a kapcsolat szabályait megalkotni.
Én kerek-perec megírnám neki, hogy úgy érzem nem vagyok fontos neki, mert csak akkor ír, ha előbb én írok neki. Akkor pedig kár is folytatni.
Lehet te előbb kelsz fel mint ő?
Ezen senkinek nem fordult meg a fejében?
😑
Nem költői keres volt ....
Állíts be, egy "Jó reggelt, Picikém!" üzenetet, automata küldésre!
De olyan 05:30-ra!!! >:)
Szerintem nem jár messze az igazságtól aki azt írta hogy a csaj uralkodni akar rajtam
Már én is megfigyeltem hogy nagyon ő akarja meghatározni a szabályokat... Nyilvánvalóan nem is feltűnően hanem így szép sunyiban
Ahaaaaa
Várj holnap amíg ő ír...addig ne!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!