Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, az incelek a természetes szelekció áldozatai lennének?
Itt a #11-es kommentben leírtam, mi helyzet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A természetes szelekciónak nem sok köze van ehhez az egészhez. Az ember nem a természetben él, így az nem is lehet rá hatással. Manapság gyenge csecsemőket is megmentik.
Annyi mindenesetre igaz belőle, hogy aki nem tud alkalmazkodni annak negatív hatása lehet.
Nem a halálra gondoltam. Bár az is ide tartozik.
Elősorban arra gondoltam, hogy az életben meg kell tudni tanulni alkalmazkodni a körülményekhez. Aki erre nem képes, hanem pl. nehéz körülmények között összeomlik, arra nem sok jó vár.
Sajnos az a gond, hogy a természetes szelekció embereknél nem működik.
Ha működne, már senki nem lenne csúnya.
Az ilyen emberek megtalálják egymást és tovább örökítik előnytelen adottságaikat.
Pontosan nem tudom megmondani, de benne van a pakliban, hogy igen.
Amanda Todd 15 évesen öngyilkos lett a gúnyolódások miatt. Ha feltételezzük, hogy az alkalmazkodóképesség is az intelligenciával függ össze, akkor nem kaphatott sokat szegény, hiszen képtelen volt kezelni a helyzetet. Ezért halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!