Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, az incelek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, az incelek a természetes szelekció áldozatai lennének?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 15:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagytok ti áldozatok!!! Hisztis, p*csák vagytok mind, akiknek az egekben vannak az elvarásaik
2022. máj. 18. 16:24
 12/33 A kérdező kommentje:

10

Amúgy nem értem, elég helyes lány volt szerintem. Még is mi miatt lehetett gúnyolódások áldozata?

2022. máj. 18. 16:25
 13/33 anonim ***** válasza:
84%

Persze Amanda esete eléggé extrém. Nem lesz mindenki öngyilkos, aki nem tud alkalmazkodni, de nehezebb élete lesz, az biztos.

#10 voltam.

2022. máj. 18. 16:26
 14/33 anonim ***** válasza:
58%
Nem az incelek. A 𝗿𝗼𝗻𝗱𝗮́𝗸 akik szintjükön 𝗳𝗲𝗹𝘂̈𝗹𝗶𝘁 akarnak. Az nőknek is max. dugás erejéig sikerül, férfiaknak meg sehogy, mivel nők lefele soha dugnak, mert mégis miért tennék, ha felfele is tudnak.
2022. máj. 18. 16:27
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Amanda 13 évesen mutogatta magát a kamerába, aztán valaki azt rögzítette, és fenyegette, aztán ha jól emlékszem, ez kitudódott. Meg a szeretője volt valami idősebb pasinak, akinek volt csaja. Már annyira nem emlékszem a részletekre.

Szóval gúnyolták ezek miatt, a közösségi médiában olyanokat irtak neki, hogy haljon meg. A sikertelen öngyilkossági kísérletek után csak fokozódott a gúnyolódás, hogy remélik, hogy legközelebb meghal.

Végül csinált egy videót, amibe elmondta a story-ját. Ebben segítséger kért.

Nem sokkal később 15 éves korában megölte magát.

2022. máj. 18. 16:30
 16/33 anonim ***** válasza:
22%

90-es évek végén általánosban nekem is volt egy cigány osztálytársam, akinek volt vagy 4-5 testvére, de csajnak mobiltelefonja volt már... Nem új dolog ez. Neten rangos külföldi lapok is írják, hogy tinilányok előszeretettel mutogatják magukat pénzért, ajándékért.

2022. máj. 18. 16:39
 17/33 anonim ***** válasza:
79%

Na, ez egy rosszindulatú megjegyzés volt tőled. A mutogatás akkor történt, amikor kislány volt. Szóval nem, nem a pénzért csinálta, mert nem is volt pénzre szüksége, mivel a szülei eltartották. De bizonyára megvan erre a pszichológiai magyarázat, hogy miért csinálhat ilyet egy kiskamasz.

De az ő példáját csak azért hoztam fel extrém példaként, hogy illusztráljam, hogy az alkalmazkodóképesség hiánya hová vezethet.

2022. máj. 18. 16:50
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis #16-nak ment az előbbi, 17-es kommentem.
2022. máj. 18. 16:51
 19/33 anonim ***** válasza:
79%

"Ha működne, már senki nem lenne csúnya."

Ki dönti el, ki a csúnya? Szerintem a barátnőm férje csúnya, de a barátnőm meg úgy néz rá, mint én tiniként a Westlife poszterre, és örül, hogy csóri gyerekük ugyanolyan cuki, mint az apja.

2022. máj. 18. 16:51
 20/33 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként meg itt is van a magyarázat, hogy az incelek miért nem lesznek sikeresek.

Tessenek elolvasni a #16-os kommentet.

Elmondok egy szívszorító történetet illusztrációként, erre még itt is azt látom, hogy a nőket szidják...

2022. máj. 18. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!