Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy globális párválasztási Squid Game esetén hogyan alakulna a szelekció?
Elméleti kérdés. Megjelenne Isten vagy a földönkívüliek, bármilyen nagyhatalmú, természetfeletti erő, ami ellen nincs befolyásunk. Mindenkiről tudna mindent, a teljes múltját, látná a gondolatait is és azt parancsolná, hogy aki szingli, az találjon magának párt.
Életkorlimit nem lenne, de csak olyanok lennének a játékban, akik ténylegesen akarnak maguknak párt. Mivel látná a gondolatokat, érzéseket, ismerné a múltat (mennyit társkeresőztél, milyen csalódások értek, mennyit és miben válogattál, ha válogattál). Tehát nem játszana a 90 éves Bözsi néni és a 91 éves Béla bácsi sem az idősotthonban, amennyiben mindkettő örül, ha él, mozognak az ízületei és kap levegőt és már túlvan ezen a dologon.
Valódi aszexuális emberek mindkét nemből szintén nem játszanának. A felsőbbrendű lény tudná, hogy ki a valódi aszexuális és ki az, aki csak önigazolásnak használja.
A játékba kerülők közül aki nem talál párt, mikor az utolsó ellenkező nemű is párba rendeződik, meghal.
Megszűnne a hárem-dolog, hiszen 1-1 arányban dönteni kéne, hogy kit választunk.
Megszűnne a férfitöbblet is, hiszen a felesleg meghalna.
Viszont a nők közül ugyancsak meghalnának azok, akik hoppon maradnak, mert a saját szintjük felett keresgélnek.
Ahogy az ugyanilyen férfiak is. Tehát a játék végén nem csak a túlnépesedés enyhülne, de a társadalom is békésebb, aranyosabb, kedvesebb lenne egymással.
Ti mit gondoltok?
Nem lenne értelme! És mi az, hogy "szintjük felett" keresnek! Továbbra is igyanaz a kérdés: ki dönti el, h kinek mi a szintje? És mi alapján?
Te ugye, ezzel a gondlatmenettel,úgy a -2.ik szinten lehetsz! Nekem van egy elváráslistám! Legyen okos, (kiestél) normális (kiestél), nem nőgyülölő, (kiestél) önálló, egzisztenciálisan és mindenhogy független, megbízható, ne legyen gyereke, de akarjon gyereket, legyen lakása/háza, autója és egy átlag min. 500 </= X fizetése! Ezt VAGY teljesited, VAGY akkor inkább maradok egyedül! Ha így nem talalok párt, az is az én bajom, (eddig mindog találtam, ez azért nem akkora elvárás, a legtöbben tudják teljesiteni, gond nélkül! A saját szintem teljesen független ettől! Ha 130 kg lennék, akkor is ezt várnám el....(mondjuk úgy nehezebben találnék ilyen párt) de akkor is inkább vagyok egyedül, mint egy ilyen szarral, mint te
#2: "És mi az, hogy "szintjük felett" keresnek!"
A szintjük feletti azt jelenti, hogy a nő nem talál párt, emiatt inkább phaszkörhintázik, ami miatt felborul a két nem közötti egyensúly és végül olyan férfiak sem találnak párt, akik normál esetben találnának, csak így nem.
És a férfitöbbletről és az exogámiáról még nem beszéltünk. Utóbbi természetesen itt is adott lenne, de azért komoly kapcsolatban jobban elgondolkoznának mindenhol a helyi nők, hogy kell-e nekik a latin meg kreol csődör. Mert alkalmi szexre buli meg villogni a barátnők előtt, de hosszútávra már lehet, hogy egy azonos kultúrájút és anyanyelvűt választ magának.
És ez is oda-vissza hatna, a most Szex és New Yorkot élő nyugat-európai nők is barátságosabban állnának a külföldi pasikhoz, így a nyugat-európai pasiknál kevésbé jöhetne szóba a kelet-európai nő.
"Továbbra is igyanaz a kérdés: ki dönti el, h kinek mi a szintje? És mi alapján?"
Egyszerű a képlet. Ha egy nagyjából azonos korosztályban lévő csoportból két ellenkező nemű tábor mennyisége azonos, vagy azonosságra törekszik (ez azt jelenti, hogy amelyikből több van, ott meghal a felesleg és egyedei annál jobban küzdenek, hogy ne ő legyen a felesleg között), akkor minél hamarabb megtalálod a párod, annál inkább jól kijelölted a szintedet, talán még alul is választottál (lásd manapság, cigányok, mikor még szinglik még büntetendő kategória, 14 fölött már ura van neki, 18 fölött meg gyerekei is).
És minél tovább töprengsz, hogy kit válassz és utasítasz vissza konkrét személyeket, annál válogatósabb vagy, vagyis a szinted fölé törekszel.
Tehát csak akkor sikerül szinted fölött választani, ha a populációban akad olyan ellenkezőnemű, aki párba állna veled.
Nos, ennek most nincs igazán gátja, ahogy a tyúkólban is elég 1 kakas 30 tyúkra, itt is elég pár olyan srác, aki a legyet is röptében és ha éppen olyan kedve van, akkor a ducit, a milfet meg mindenkit megdolgoz, vissza-vissza tér hozzájuk, de igazából az elköteleződés szó hallatán visszahőkölne.
Tehát megszűnne az az egoboost, amit most a nők kapnak, akiknek elég létezni és rajongótáboruk van.
Ahogy a Chad-ek privilégiuma is, hogy ma már titkolni sem kell semmit, a nő menti ki erkölcsileg a srácot, hogy "egy ilyen pasin megéri osztozni".
#2: "A saját szintem teljesen független ettől! Ha 130 kg lennék, akkor is ezt várnám el....(mondjuk úgy nehezebben találnék ilyen párt) de akkor is inkább vagyok egyedül, mint egy ilyen szarral, mint te"
Egyrészt nem tudod, hogy megcsal-e a párod, a "mindig" találtál pedig implikálja annak tényét, hogy NEM 130 kilósan is időnként azért szétmentek, tehát nem stabil a kapcsolat.
Ha a halállal játszanál, akkor már nem lennél ekkora nagylány. Ha tudnád, hogy semmit nem tehetsz ellene. Mert még egy túszdrámában is töröd a fejed, hogyan menekülhetnél meg. Ahol Isten van, ott megáll a tudomány, ellene nem nyerhetsz.
És ez a vádaskodás is a pszichológiai eredménye ennek. Hiszen engem nem ismersz, de rám vetíted ki a dühödet, mivel tudod, hogy igazam van abban, hogy neked se lenne olyan jó világ.
"Csak mert sokkal tobb a szar férfi, mint szar a nő!"
Nem sokkal több a szar férfi, ugyanannyi van belőle, csak a szar nőket hajlandók a prémium férfiak megdugni, a szar nők meg osztozni rajtuk a többi nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!