Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy az incelek nem találnak maguknak partnert a természetes szelekciónak (kiválasztódásnak) köszönhető?
A természetes szelekció előfeltétele darwini értelemben a populáció egyes tagjainak eltérő életképessége és szaporodóképessége, azaz a rátermettség (fitnesz) egyedi varianciája, amely a környezethez való alkalmazkodás eltérő mértékével függ össze. Az értelmezésből adódik, hogy a természetes szelekció nemcsak „szelektál”, hanem egy folyamat, amely során egy adott környezetben az egyes genotípusok eltérő számú utódnemzedéket képesek létrehozni.
A folyamat értelmezése kizárólag az egyed szempontjából megítélt hasznosság oldaláról lehetséges.
A természetes szelekció a kevésbé rátermett egyedek pusztulásán, ill. csökkent utód-létszámában valósul meg.
Azok a mutációk, amelyek egy egyedet egy adott tulajdonságát tekintve rátermettebbé tesznek, azaz amelyek következtében megnő a környezethez való alkalmazkodóképesség, idővel felhalmozódnak a populáció tagjai között, s kiszorítják azokat az egyedeket, amelyek nem rendelkeznek ezzel az előrelépéssel.
Ti mit gondoltok erről?
3: Afrikában igen. Azért van akkora szaporulat.
Mindenhol, ahol sok gyerek van, élj a gyanúval, hogy nem a nő dönt arról, részt vesz-e aktusban vagy sem, és arról, hogy van-e védekezés vagy sem.
Ostoba kérdés már megint, semmi köze ehhez az evolúciónak. Ismerek "volt inceleket", akik pár éve még lökték a "nő rossz" szöveget, de aztán tükörbe néztek, változtattak a hozzáállásukon és CSODÁK CSODÁJA, lett barátnőjük.
Semmilyen genetikai oka nincsen annak, hogy valaki egy idióta és a nőket "nekem jár" alapon képes csak elképzelni. Egyszerűen létfontosságú szociális készségekkel nem rendelkező férfiakról van szó.
Ezek a készségek természetesen pótolhatóak, csak az incel inkább meghal, mint hogy összeszedje magát. Mást okolni könnyebb, ugye.
Én is nagyon sokáig sikertelen voltam a nőknél de visszatekintve ez az én hibám volt és nekem kellett változnom, nem az egész női nemnek. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!