Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy nőt a kis melle miatt utasítanak el, akkor az egy csúnya felszínes férfi, de ha egy nő a férfi magassága miatt utasít el, akkor azzal nincs gond érthető, természetes, pedig ugyanúgy nem tehet erről a férfi?
Az alacsony férfi mellett oltári, ormótlan debellának érzem magam a 176cm / 68 kg-mal is. Jobb szeretem magam arányosnak érezni, netán törékenynek is. És ne legyen komikus, ha azt mondom, hogy 'Kicsim'és az érintett valóban befér a hónom alá.
Kérdező, te mennyire érzed magad - és leginkább milyennek - , egy kismellű nő partnereként, ami miatt ezt a párhuzamot felállítottad?
Lényegében igen. Nevetségesnek érzem, ha a Kicsim tényleg kisebb,mint én. Ilyen szarember vagyok🤷🏻♀️
A kérdező meg lehet, hogy nem érzi elég alfahímnek magát, ha nem minimum C kosaras bige billeg mellette.(?)
Ilyen nincs, hogy egy nőt a kis mellei miatt utasítanak el. Ha egy nő arcra elég szép és/vagy elég jó alakja van, akkor a férfiak 80%-a nem bánja azt sem, ha csak két bimbó van neki ott a semmi közepén a mellkasán.
Olyan nincs, hogy ott egy helyes nő és csak a kis melle miatt nem kell a férfiaknak. Olyan van, hogy ott egy nem csinos nő, akinek mellékesen a mellei is kicsik, de ő sem csak a kis mellei miatt nem kell a férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!