Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen miért van ennyi egyforma nő, hol vannak a kevésbé szebbek értelmesek?
Amit én látok, Vasalt festet haj, 2kg alapozó, szempillaspirál,Szem ceruza, rúzs. 3cm műköröm
Bikinis képek, üveg bor, kiskutya. Na meg a bagó...
Miért ilyen kevés a természetes nők? Akiknek nem a kiskutya, haja, körme évi 5-6 nyaralás a fő szempontja.
Korábban like-ot nyomtam ezekre a csinos nőkre... de őszintén nem látom értelmét, Mikor millió egyen megteszik más is olyan mint a lottó ötös velük összejönni.
Meg egy nőnek ne legyen műkörme, legyen önellátó szeressem dolgozni, mosogatni a gyerekre vigyázni és utolsó sorban ne csessze össze a kocsi fényezéség a körmével.
5# Ez se igaz, a normális emberekre mindig van igény.
A bártnőm barátnője is tinderezik és hát... olyan felfogással nem csodálom hogy nem talál senkit. Ő is az a tipikus szőke herceget váró tipus akinek senki se jó, mindenkit csak lehúz, stb.
Már a stílusából érezni ezt a felsőbbrendűségi komplexust, hogy ő inkább vár 40 éves koráig de akkor se fog összeállni egy olyan férfivel akinek nincs saját háza, miközbe ő maga is albérletben lakik...
Szóval lehet szép egy nő, kielégítheti a külső igényeket, de ha mindezek mellett ilyen a személyisége akkor azonnal kuka. És a legtöbb nő aki így akar kinézni mert "erre van igény" ugyanilyen kategóriába sorolja magát...
Azta. Ez aztán a szint. Mosogatás > műköröm.
Javaslom, hogy tinderen ne bejárónőt keress.
ha az első 200-300nőt balra húzod, utána kezd feldobálni olyan nőket akik már nem ez a típus.
5: hát nemtudom, én kevés férfit ismerek akinél ez lenne az igény.
#magasélet minimálbérből
Vannak ezeknél értelmesebb lányok is egyébként Tinderen, de rengeteg a lelki sérült / kommunikálni képtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!