Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen miért van ennyi egyforma nő, hol vannak a kevésbé szebbek értelmesek?
Amit én látok, Vasalt festet haj, 2kg alapozó, szempillaspirál,Szem ceruza, rúzs. 3cm műköröm
Bikinis képek, üveg bor, kiskutya. Na meg a bagó...
Miért ilyen kevés a természetes nők? Akiknek nem a kiskutya, haja, körme évi 5-6 nyaralás a fő szempontja.
Korábban like-ot nyomtam ezekre a csinos nőkre... de őszintén nem látom értelmét, Mikor millió egyen megteszik más is olyan mint a lottó ötös velük összejönni.
Meg egy nőnek ne legyen műkörme, legyen önellátó szeressem dolgozni, mosogatni a gyerekre vigyázni és utolsó sorban ne csessze össze a kocsi fényezéség a körmével.
#17-19
Furcsa, én saját és baráti köri részről is azt tapasztaltam, h a lányok 90%-a ha nem valami szőke herceggel találkozik akkor kitart pár randiig
17 volt tinderes randid??? wow, nekem soha...
21.
én nem, a haveri körből, saját tapasztalat, hogy instant kukába megyünk.
21# mindenkinek más a szőke herceg külsőre is, viselkedésre van akinek elég ha normális vagy vele, nem vagy beképzelt és nem arra mész, hogy megfektesd.
22# igen volt. de mint mondtam, nem vagyok egy brad pitt és karakterem, stílusom is olyan, hogy sokaknak nem jönbe. szóval kb havonta 1 olyan nő van kb akivel addig eljutunk, hogy megszeretnénk egymást nézni személyesen.
32/f
#23: Tehát napokon keresztül, napi több órán át írogattok egymásnak, webkamerán is beszélgettek, megismeritek egymás személyiségét annyira, mint sokszor házaspárok sem a mai világban, majd ezek után az "első" randin hajlandó lefeküdni veled a nő. Wow, micsoda teljesítmény!
Jó pasik ezt szórakozóhelyen, fesztiválokon néhány perc alatt abszolválják...
24
Ha tenyleg napi tobb orat foglalkozik ezzel csak egy alkalmi miatt (nem normalis kapcsolat remenyeben), az baromi sok ido.
Ezt a sok idot masra is tolthettem volna pl jatszom, olvasok, tanulok stb.
24# igen, és? én is abszolváltam már néhány perc alatt. De nem ez a cél, nem kell az alkalmi. Látom vannak szövegértési nehézségeid, ezért próbálok segíteni.
Amúgy meg nem a teljesítményről volt szó,hogy nagy dolog, hanem arról, hogy valaki beírt egy statisztikát, hogy a nők 2%-a feküdne le egyből. Amiről nekem más a tapasztalatom, ennyi.
#26: Nem a tapasztalatod más, hanem az "egyből" szót értelmezed másképp.
És itt nem teljesítményről meg célról van szó, hanem egyszerű logika. Ha VALAKINEK az alkalmi szex lenne a célja, az valószínűleg amit a leginkább nem szeretne, hogy ezt napi sok-sok órányi beszélgetés előzze meg több napon vagy héten keresztül.
Mivel te komoly kapcsolatot szeretnél, ez számodra nem teher, ez valaminek a kezdete.
Ha viszont valaki nem akar komolyat, akkor felesleges sallang, aminek nincs logikája semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!