Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek természetes az hogy előbb-utóbb talál férjet/feleséget, és családjuk lesz?
Nekem és annak a lánynak, aki a feleségem lett, ez sosem volt természetes. Egymásra találtunk, összeházasodtunk, lettek gyerekek és unokáink.
Karácsonykor és szilveszterkor konferencia-beszélgetéssel tartjuk a kapcsolatot.
Egyáltalán nem. Szerencsén nagyon sok múlik, kivel találkozol, milyen kedve van, mi jön be neki, mit vár el stb...
Nekem sem lesz senkim, mert nem születtem jóképűnek, és így még esélyt sem kapok a nőktől...
De már megszoktam, mert megismerni sem akarnak, beszélgetni sem. Hanem 2mp alatt eldöntik, ha jóképű vagy mehet, ha nem, akkor nem érdekled őket még beszélgetés szintjén sem...
És akkor jönnek a sztorik meg kérdések az oldalon, hogy jajj őt mennyi pasi átverte. Ha keresett volna magának egy normálisat, aki persze lehet nem a legjóképűbb, de megbecsülné. Akkor nem történnek ilyenek, és még csalódás sem éri.
Persze nekik csak a férfiideálok jönnek be, aki nem olyan, az kuka. Hát így aztán nem csodálom a csalódásokat.
Én pl. soha nem vertem át egy nőt sem, odamentem tisztelettudóan normálisan beszélgetni, és ennyi. Nem sok volt hajlandó erre sem. Pedig nagyon sokat próbálkoztunk, sok nőhöz mentünk oda, figyeltünk a dolgokra. Még csak alkohol hatása alatt se voltunk legtöbbször, de esélytelen volt.
Én is szeretnék családot,feleséget, gyerekeket, de még egy kapcsolatra sem kapok esélyt.
Pedig én mindig kihangsúlyoztam amióta társat keresek, hogy csak komoly kapcsolatot keresek, társkeresőn is ki van írva, és valóban így is gondolom.
De minden kapcsolathoz két ember kell.
29/F
#6,
29 éves kor azért még nem a világvége! Miért dobod el máris a fegyvert? Ha már most bebeszéled magadnak amit írtál, akkor valóban irtózni fogsz a lányoktól és valóban semmi esélyed sem lesz a házaséletre, mert ellene rendezted be az életed. Nem jól teszed.
Ffi.
7-es.
6-os vagyok.
Már feladtam egy ideje, mert elegem van az egészből. 50x annyi energiabefektetéssel, mint mások semmi nem jött össze. Másoknak 1 csettintésre összejön egy nő... igazságos? Nem.
Nem irtózom tőlük, akármennyit próbálkoztam, még csak esélyt sem kaptam egy randira sem. Szóval nem én vagyok ellenük, hanem ők valójában saját maguk ellen...
Nem bebeszélem magamnak, hanem ez a keserű valóság. Semmi bebeszélés nincsen benne, ezt tapasztaltam, ezt kaptam az élettől és tőlük, akkor mi mást gondoljak és várjak?
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!