Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, az incelek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, az incelek a természetes szelekció áldozatai lennének?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 15:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
22%

Még mielőtt nagyon belemelegédnél a szépség relatív meg minden nőnek más tetszik hazudozásba:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. máj. 18. 16:55
 22/33 anonim ***** válasza:
65%

Én a Tinderen sosem ismerkednék.

Szerintem az exem írt volna ott rám, mert nem voltam az esete. :D

2022. máj. 18. 16:57
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
Vagyis #21
2022. máj. 18. 16:58
 24/33 anonim ***** válasza:
95%

Egy másik gyakoris kérdés, mint akárminek az alátámasztása?

No thanks.

2022. máj. 18. 16:58
 25/33 anonim ***** válasza:
30%

Nők válaszait olvasgassad ;). Itt egy másik is, szintén fókuszálj nők válaszaira...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Vagy ha kedveled az egyetemi értekezéseket, akkor itt egy neked:

[link]

"Although it may seem inappropriate or shallow to admit it, and although it is certainly not the only determinant of liking, people are strongly influenced, at least in initial encounters, by the physical attractiveness of their partners (Swami & Furnham, 2008). Elaine Walster and her colleagues (Walster, Aronson, Abrahams, & Rottman, 1966) arranged a field study in which college boys and girls were randomly paired with one another at a “computer dance.” After the partners had danced and talked for a couple of hours, they were interviewed separately about their own preferences and characteristics as well as about their perceptions of their date. Walster and her colleagues found that the only important determinant of participants’ liking for their date was his or her physical attractiveness. None of the other characteristics—even the perceived intelligence of the partner—mattered."

...

"People who are attractive are also seen as having a variety of positive characteristics, and these traits are activated quickly and spontaneously when we see their faces (Olson & Marshuetz, 2005; van Leeuwen & Macrae, 2004). For instance, more attractive people are seen as more sociable, altruistic, and intelligent than their less attractive counterparts (Griffin & Langlois, 2006). Similar patterns have been found in relation to online contexts. For example, those judged more attractive on the basis of their online dating site photographs are also rated as having more positive profiles in terms of text content (Brand, Bonatsos, D’Orazio, & DeShong, 2012)."

2022. máj. 18. 17:01
 26/33 anonim ***** válasza:
79%

Ez oké, de ha egy kisbaba szívesebben nézegeti a szép fejet, azt nem azért teszi, mert szexuálisan izgatja. Ezzel csak azt mondod, amit én is mindig, hogy a szép *emberek* előnyt élveznek minden korban mindenben. (Ami nem tudom, miért lep meg bárkit is.)

Ebben nincs szó arról, hogy mind ugyanazt találjuk vonzónak.

2022. máj. 18. 17:07
 27/33 anonim ***** válasza:
20%

Természetes szelekció, hogy annyira fejlett vagyok, hogy nincs olyan, akivel bármit is akarnék?

Kétlem. Inkább spirituális fejlődés ezen a bolygón.

2022. máj. 18. 18:51
 28/33 anonim ***** válasza:
68%

Valahogy úgy. Gondoljunk bele abba, hogy midenki aki itt van most emberként, az emberiség kezdete óta hordoz bizonyos géneket, amik folyamatosan továbböröklődtek, generációról genercáióra... és végül több ezer év után fog eltűnni, mert XY egyén nem képes továbbörökíteni őket.

Szerintem ez azért elég durva.

2022. máj. 18. 22:02
 29/33 A kérdező kommentje:

28

Ilyen részletesen még nem gondoltam bele, de így tényleg keményen hangzik. :|

2022. máj. 18. 22:04
 30/33 anonim ***** válasza:
50%
Egyáltalán nem durva. Csak ha kuurva nagy egod van.
2022. máj. 18. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!