Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél az természetes, hogy kapcsolat mellett ismerkednek?
Tudom, megkapom majd a szokásos lepontozást, mert itt nőről csak szépet és jót lehet mondani, de az én környezetemben is amelyik nőt kicsit jobban ismerem, többségében már léptek félre. Ez annak tükrében vicces, hogy rengeteg srác ismerősömről meg tudom, hogy nem tett még ilyet, mert annyira szerelmes volt mindig.
Na, jöjjenek a valóságtagadó piros kezecskék és lapozzunk. Majd megmondják kérdező, hogy hazudsz és hogy mersz rosszat írni akárcsak egy nőről is.
Lehet rosszat írni, csak általánosítani nem hiszem hogy célszerű. Azért mert Julika csinál valamit az nem lesz rám is igaz.
Ez nem nem függő, mert mindkét nemből ismerek példát erre is és arra is. A nők közül általában azt vettem észre hogy már rossz a kapcsolat csak könnyebb nekik egyik ágról a másikra menni. A pasik közül meg azt vettem észre hogy sajnos miután kisbaba született utána léptek inkább félre. Ez a környezetem és nem az egész nemre értetendő.
#2: Kivétel, amikor itt férfiakról írnak... Valahogy, az az általánosítás nem igazán zavarja az itteni frusztrált női közeget.
Plusz, ha valamit általánosságban írunk, akkor értelemszerűen az értelmes kivétel nem veszi magára. Nos, ez itt nőkből valahogy nem igazán jelenik meg.
Egyébként, ha egyszer valamit 100-ból kb. 90-95 nőnél tapasztalok a környezetben, akkor mit csináljak? Hazudjak? Írjak valótlan hozzászólásokat? Tudom, tudom, azért jár a zöld. De, mi van, ha valaki nem azért jár fel az oldalra?
Nem tudom, te pörögsz két válaszban is a pontozáson.
Azt ugye tudod hogy a környezeted csak egy kicsi szelete az egész világnak?
Amúgy nekem mindegy mit írsz, nem kell hazudni sem. A baj ott kezdődik amikor a saját tapasztalatainkat egyetemes igazságként kezeljük. Fiatal koromban fiú barátaim voltak, millió sztorit hallgattam végig hogy ki hogy csalja a barátnőjét, mégse hiszem azt hogy ez lenne a normális a férfiak körében.
#5: Értelemszerűen azért pörgök a pontozáson, mert nevetséges, amit itt egyesek művelnek. Egyoldalú hazugságokra van igény és így gyakorlatilag értelmes válaszokat nem igen lehet adni.
Tudom e, hogy a környezetem egy kis szelete a világnak? Persze. Pont úgy, ahogy más válaszolóé is. Csak, amikor valahogy fura, hogy itt nemek szerint számít a szelet. De, ugye leírhatom az én környezetem?
"A baj ott kezdődik amikor a saját tapasztalatainkat egyetemes igazságként kezeljük."
Nem gond ugye, hogy a válaszomban ott volt, hogy a SAJÁT KÖRNYEZETEMBEN tapasztaltam a dolgokat?
Persze hogy leírhatod, senki nem tiltja. Arra próbáltam csak utalni, hogy azért mert a te környezetedben valami 10/9 nőre igaz, másnál ez lehet 10/3 arány is.
És nem, nem gond hogy ott van a válaszodban, olvastam is. De nem is E/2 személyben írtam, hogy TE kezeled egyetemes igazságként , csak leírtam hogy szerintem a gond ott van.
Nálam meg házas/kapcsolatban lévő férfiak próbálkoztak, és nem a neten, hanem élőben, na és akkor mi van. Aki meg akarja csalni a párját az nyomulni is fog, aki meg nem az csendben van és a párjával foglalkozik, nyilván azokat a nőket fogod észrevenni te is, akik bepróbálkoznak, a hűséges típusok nem ezzel vannak elfoglalva. Neten eléggé sűrítve vannak a csalni készülő pasik és nők, aki meg nem akarja megcsalni a párját az mi a tökömnek menne fel oda másért?
Te se lennél valami jó statisztikai elemző, kihagysz egy csomó tényezőt, hiába sipákolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!