Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél az természetes, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél az természetes, hogy kapcsolat mellett ismerkednek?

Figyelt kérdés
Több társkeresőn is fent vagyok: vágyaid,hu, eropolis, chat.hu,twoo,stb és azt tapasztalom, hogy rengeteg nő van fent aki kapcsolatban vagy házasságban él lazán másokkal is lefekszik ha szimpatikus neki. Volt is akitől megkérdeztem, hogy ez nála belefér, hogy férje van meg gyerekek,s tb és azt válaszolta, hogy miért ne neki több szex kell. Ez manapság valóban ennyire általánossá vált sok nőnél, hogy lazán félrelépnek?

2022. márc. 26. 16:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9 Az a baj, hogy titokban sajnos nem lehet csinálni, mert úgy tudom, hogy a kölköt is el kell oda vinni, de olyat is olvastam, hogy már egy csepp nyál is elegendő hozzá szóval passz, de amúgy jó ötlet.:)
2022. márc. 26. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Hát nézd :D . Én is fent vagyok egy oldalon, nagyítóval kell keresni a palikat, akik egyedülállók. Pasiknál olvastam, hogy a nőknél is hasonló a ráta. Szóval szerintem ez oda-vissza igaz. Aki valamit nem kap meg, vágyik valamire, az előteremti ilyen-olyan módon. 2022-ben minden online megy, ezalól a megcsalás sem kivétel, hiszen így lehet jól vetíteni "otthon", hogy minden rendben, aztán a wc-n ülve meg válogatni a jelöltek között.

Elég kiábrándító a sok boldogító igen után, csalódott is vagyok, de előbb-utóbb elmúlik, és akkor jön egy jobb, reménytelibb periódus. Ez a körforgás. :)

30N

2022. márc. 26. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
"WC-n ülve válogatni" So true :)
2022. márc. 28. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!