Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Alakul' párkapcsolatom egy hölggyel. Ő azt természetesnek tekinti/elvárja, hogy minden nap én írjak először. Jól van ez így?
A múltkor egyik nap nem írtam addig amíg ő aludni nem ment...
Így aztán elment aludni....
Másnap úgy reagálta le hogy nem jelentkeztem így ő elment aludni.
Arra már nem emlékszem hogy miért nem beszéltem meg vele ezt a dolgot... Igazság szerint már nem emlékszem hogy utána ezt szóba hoztam volna ..
Mind a két oldalon gyerekes ilyeneken aggódni.
Ha valaki hiányzik, írok neki.
Ha ő sosem keres, egy idő múlva megunom és nem írok. Ilyen egyszerű.
N
Azért hoztam ide ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam, van-e így ez másoknál...
Sajnos, nem ez a legnagyobb bajom vele....egyidejűleg el is küldtem neki....
Azért is voltam vele ilyen 'nyámnyula'...mert hosszan betegeskedett...mostanra kezdett feljavulni...
Csodálkoznék, ha azokra, amiket ma írtam neki, nem úgy reagálna, hogy: na, jól van, akkor hagyjuk az egészet (úgymint párkapcsolat)
Tiszta stressz az egész. Ő nem alszik, amíg te nem írsz, vagy legalábbis sokáig vár, te pedig szintén nem lehetsz nyugodt, amíg nem írsz.
Sok a feladat, kevés az öröm.
Nem tudtok telefonon vagy videón beszélgetni, vagy esetleg találkozni?
25- azt nehéz lenne így látatlanban valósághűen megítélni, hogy mennyire száraz...és jelentéktelen...
26- Nem marad ébren miattam..Egyszer volt olyan, hogy előbb lefeküdt, mint írtam volna.
Javasoltam én a telefonon beszélgetést...aszonta: nem szeret telefonálni, a munkahelyén a szükséges ügyeket telefonon intézi, azon túl nem szeret tel.
Ritka nő...eddig éppen az ellenkezője volt a jellemző a tapasztalatomban.
Már azt gondoltam, hogy iszik...és fél, hogy észrevenném a beszédén. Azt (a gondolatot) még így sem adtam föl, hogy (esetleg) iszik...mert az még az írásban is ad jeleket....(értetlenkedés, agresszivitás...)
Stresszes a munkája, lefárasztja
Még nem is volt személyes találkozás?
Akkor kissé erős azt mondani, hogy alakul egy párkapcsolatod. Az első randi előtt ez csak lepkefing, semmiség. Ha akarsz tőle valamit, hívd el randira. Ha nem jön el, akkor le van húzva és öblítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!