Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebből az ördögi körből nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből az ördögi körből nincs más kiút?

Figyelt kérdés

Ugye abban az esetben, ha jól nézel ki, akkor nem kell a nők után járnod, mert ők fognak téged zaklatni úton-útfélen.

Viszont, ha nem nézel ki jól, akkor hiába ismerkednél és próbálod hajtani a nőket, hogy egynél hátha szerencséd lesz, akkor úgyis elhajtanak.

Ez volt a két sarkos példa, de mégis úgy érzem, hogy ez a valóság. Mi volna szerintetek az aranyközépút?

Vagy hagyni kell az egészet, aztán, ha összetalálkozol az igazival, akkor úgyis minden megy a maga útján.

tegnapelőtt 16:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Már sokszor leírtam ezt, de újra leírom. Te kimentél már valaha az utcára emberek közé? Mindig csak a csúcsszuper kinézetű férfiaknak és nőknek van csak párjuk, vagy azoknak is akik átlagosabban néznek ki?
tegnapelőtt 16:46
 2/16 anonim ***** válasza:
57%

"Ugye abban az esetben, ha jól nézel ki, akkor nem kell a nők után járnod, mert ők fognak téged zaklatni úton-útfélen." ez baromság

"Viszont, ha nem nézel ki jól, akkor hiába ismerkednél és próbálod hajtani a nőket, hogy egynél hátha szerencséd lesz, akkor úgyis elhajtanak." Ez is baromság

"Vagy hagyni kell az egészet, aztán, ha összetalálkozol az igazival, akkor úgyis minden megy a maga útján." Vagyis állj egy helyben, hátha belerepül a sült galamb a szádba.

Először is az önértekéleseden dolgozz, és ne a nőket hibáztasd. Látványosan nem valami magas az önbizalmad, és senki nem akar maga mellé egy embert aki magában sem bízik.

Másodszor, ha úgy érzed, nem nézel ki jól, de ezen tudsz változtatni (edzés, diéta, öltözködés, stb) akkor tedd meg. Szerintem egyedül akkor tudsz szarul kinézni ha igénytelen vagy magadra. Ha foglalkozol magaddal akkor minimum eléred a bare minimumot.

Harmadszor, próbálkozni kell. 100-bol 3-4 jön össze a legjobban kinéző fiúknak is. Én alapvetően jól nézek ki, de van pár barátom akik tényleg Brad Pitt kategória és ugyanúgy ritkán találnak be. Csak szimplán próbálkoznak és helyén van az önértékelésük.

tegnapelőtt 16:47
 3/16 anonim ***** válasza:
15%

Mindig ugyan az a nóta. A kérdések és válaszok is.

Fogyje, tanulj tovább, keress több pénzt bla bla

tegnapelőtt 17:05
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
#3 És akkora hülyeség lefogyni meg tovább tanulni?
tegnapelőtt 17:13
 5/16 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem hibáztatom a nőket. Magamat hibáztatom, de erről nem tehetek, hogy ilyen külsővel rendelkezem.

Próbáltam már mindent, de nem oldott meg semmit. Amiket leírtál megtettem: edzettem és most már nem vagyok nagyon sovány, a ruhatáram is feldobtam stb. Semmivel nem lettem több, ami több önbizalmat ad. Ami azt illeti kb. fölösleges is volt. A bare minimumot lehet elérem, de az édeskevés, mint kiderült.

Azt, hogy egy nagyon jóképű srácnak 100-ból 3-4 jön össze ne haragudj, de nem hiszem. Ha azt mondod, hogy 10-ből összejön 6, akkor azt aláírom. De igazából 100 nőnél bepróbálkozni az kicsit sok szerintem, még egy élet viszonylatában is...

tegnapelőtt 17:15
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Edzeni sose felesleges.

Van,akinek a vékony tetszik.

tegnapelőtt 17:25
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

“Ugye abban az esetben, ha jól nézel ki, akkor nem kell a nők után járnod, mert ők fognak téged zaklatni úton-útfélen.”

Tévedés :)

Hódítani még mindig a férfi dolga.

Zaklatni legfeljebb az alja ribik fognak.

tegnapelőtt 17:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát, értem... A hódítás sajnos nekem nem menne. Akkor bizony kétszeresen is magányra vagyok ítélve ezek alapján.
tegnapelőtt 17:41
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Szóval elvárnád, hogy a nők csapatostul, hosszú kígyózó sorban a házas előtt álljanak és várjanak arra mikor dugod meg őket mert te férfi vagy.

Szép álmokat!

tegnapelőtt 17:41
 10/16 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, mindenkinek lehet párja. Mindenkinek.

Csak a saját szintjén kell keresni.

tegnapelőtt 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!