Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok és nők! Szerintetek mit tehetek férfiként ha nincs sikerem a nőknél? Ha odamegyek egy lányhoz beszélgetni kb. csak azt érem el, hogy felkelti a többi férfi érdeklődését és "lelép" valamelyikkel.
10#
Amikor valaki férfiként elkezd friendzoneoskodni, abból még sosem jött össze semmi jó.
Ez a friendzone annak a tökéletes receptje hogyan alázd meg magadat és koronázd meg a lúzerségedet olyan barátsággal, amivel csakis veszíthetsz férfiként.
Ha párt keresel, akkor soha ne barátként közelíts, akkor örökre az maradsz a szemükben
Jópár ilyet láttam már 12#
Egyszer sem sült még ki semmi jó egy nő tanácsaiból vagy akár a barátságából, mindig csúnya vége lett az ilyennek.
Ha segítséget akar, inkább pasasoktól kérjen tanácsot az ember, jobban jár
"Egyszer sem sült még ki semmi jó egy nő tanácsaiból vagy akár a barátságából, mindig csúnya vége lett az ilyennek."
Ez hülyeség amúgy rengeteg hasznos dolgot lehet tőlük megtudni, csak nyilván nem ilyen ostoba irányított kérdésekkel amiket ezen az oldalon tolnak.
Most ha ilyen "Mi a baj velem?" meg "Szerinted jóképű vagyok?" szintű idiota kérdéseket teszel fel arra nyilván kb senki nem fogja rámondani az őszintét mert nem akar megbántani, főleg ne ha a barátod akár lány akár fiú.
Olyankor kell figyelni amikor maguktól beszélnek, mit mondanak srácokról, kinek ruhájára mondják esetleg azt hogy jó, mesélnek vmi kínos sztorit csavoval abból leszurod mi az a duma amit hagyni kell a faxba stb.
Másik gyakori példa pl hogy milyen egy esztétikus férfitest, ezzel kapcsolatban a férfiak tök mást hisznek mint a legtöbb nő, ezt én is azóta tudtam meg hogy van néhány lány barátom és beszélgetünk. De nagyon sok példát lehet még mondani, megéri lányokkal is jóban lenni, máshogy gondolkoznak kicsit mint mi segit tágítani a gondolkodásod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!