Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban csupán az indok lehet társkeresési sikertelenségre hogy "átlagos férfi vagyok"?
Van egy kollégám aki már nyolc éve szingli sokat beszélgetünk és kérdeztem hogy miért nem jön össze kapcsolat keres egyáltalán? Erre azt mondja hogy igen intenzíven keres és hogy azért nem jön össze kapcsolat, mert ő csak egy átlagos férfi
..
Lehet ilyen sétás padozós fagyirasehivlak meg randikat csinál, nem is élmény vele lenni, mert dumája sincs, energiavámpir fáraszto, a nőnek kell őt sétáltatni, megalszik a tej a szájában is, a nönek kéne őt felszedni mert meg nem mozdulna stb
És ez csak egy indok, de lehet még ezer másik.
2
Ez a kedvenceeeeem. Üljünk lenegy padra, ahol 13 órával ez előtt még hajléktalanok éltek nemi életet. Szerintem nagyon romantikus. 🤩🥰😍
Nekem a kedvencem mikor a csávó elkéri a fagyi árának a felét is.
És akkor a duma hogy a nőknek csak a rosszfiu kell meg az alfák, a rendesnormalis meg nem.
Engem az pont nem zavar. Igazából azt preferálom, hogy fizessem mindennek a felét, hiszen ugyanúgy dolgozom, mint ő.
Nekem inkább az szokott még nagy turn off lenni, amikor nem mer lépni. Nem csípem a beszari férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!