Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki hosszabb ideje keres társat sikertelenül, hogyan őrízze meg a kitartását?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy tényleg nem könnyű társat találni a mai világban. Ugyanakkor meg az emberben ott van a természetes vágy, hogy ne éljen egyedül. Persze az örök igazság, hogy elsősorban saját magával kell rendben lennie annak, aki párt szeretne, itt sokan elbuknak, de van olyan is, hogy valaki alapvetően megugorja ezt és mégsem sikerül. Erre könnyű azt mondani, hogy a külső vagy az egzisztenciális adottságokon kéne változtatni, de mondjuk azok is aránylag rendben vannak. Mégis az ismerkedés nem hozza azt az eredményt, hogy tényleg kialakuljon egy igazi kapcsolat, lehet nem talál egyszerűen az érdeklődés, értékrend, életvitel. Hogyan lehet megőrízni ilyen esetben a lelkesedést, hogy tovább kell csinálni, nem szabad feladni, előbb-utóbb csak sikerül, rámosolyog a szerencse?

dec. 12. 20:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"Nagyon hamar leosztásra kerülnek a lapok, hogy ki mit kap az élettől e téren és sokan semmit, még többen csak nagyon keveset és kevesen vannak akik pedig sok lehetőséget." 17-es teljesen igazad van. Ami nem megy, nem kell eröltetni. Pl. nekem esélyem sincs párkapcsolatra, pedig bíztatnak a szokásos szöveggel: "ne add fel, majd csak jön valaki, aki elfogad, tegyél érte, stb." Nem vagyok negatív hozzáállású, csak reálisan nézem a helyzetem, szinte nullával egyenlő az esély társra találnom. Normális értékrenddű, érett gondolkodású, nyitott, őszinte, becsületes és érdeklődő ember vagyok, tulajdonképpen mindenem megvan, amit szeretnék, csak társam nincs. Hogy miért? Vak, özvegy nőként egy gyerekkel mondhatni, nekem lefőtt a kávé. A vakság és a gyerek is kizáró tényező általában. Hát még a kettő egyszerre? Csak kudarc élmények gyűjtésére volna jó ha regisztrálnék társkeresőre. Kellő önismerettel az ember rájöhet, érdemes-e belevágni, ha pedig belevág, a tapasztalatai alapján még mindig dönthet: Érdemes-e folytatni a keresést. Lélekölő egy dolog, ha az ember már a 200-adik kört futja le sikerek nélkül.
dec. 13. 08:29
 22/24 anonim ***** válasza:

20-as: érdekes én is azt látom, hogy aki megkaphat szinte bármilyen nőt, vagy aki nagyon sikeres a nőknél általánosságban, általában ezek az emberek utálják, nézik le, veszik semmibe legjobban a nőket. és nem az átlag férfire jellemző, hogy "nem kapott jobbat" rzért dühös lenne. Egy átlag férfi megelégedne, bőven jól érezné magát egy hozzá hasonló átlagos nővel.

Én is így voltam, de a hozzám hasonló átlagos nőnek (az exem) nem voltam már elég egy idő után. Egyszerűen vérszemet kapott, hogy ő még kiéli magát, meg neki "jár a jobb". Erre bíztatták a tetves barátnői is, és szerinte tök oké megcsalni a párod, meg a barátnői szerint is "jól" döntött ezzel...

A vicc az, hogy végül olyan sráccal jött össze aki a tipikus csak megkúrja a nőt és megy tovább mentalitású, amikor még velem volt ismerkedési fázisban mondta is rá, hogy ilyen arctól biztosan nem akarna semmit... Nahát nahát mennyit fordul a világ 3 év alatt nem igaz?

Mindig a legnagyobb görény, szarrágó emberek a legsikeresebbek általában a nőknél. Nyilván nem állítom, hogy normális értékrendű, normáis férfikanak ne lenne normális barátnőjük, feleségük, de valahogy a fa$fejek mindig többet kapnak e téren az élettől. Furcsa nem?

dec. 13. 08:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok azoknak, akik lepontozták a #2-es válaszomat, és ezzel burkoltan is azt üzenik, hogy egy férfi ne vegye lazára a dolgokat, hanem teperjen szolgalmódon a nőkért. LOL.
dec. 13. 08:51
 24/24 anonim ***** válasza:

22#

A nagyképű, tahó fszok a nők kedvencei, akik egymás között lenézik őket, meg tárgyként kezelik a nőket, röhögnek rajtuk. Mindegy, hogy belsőleg hulladékok, ha magas és jóképű, már odavannak érte a nők.

Aztán ha megcsalja őket egy ilyen díszfsz akkor hisztiznek egy sort és összeállnak szívni egy másik hasonlóval. Közben szidják az összes férfit a barinőkkel.

dec. 13. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!