Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki hosszabb ideje keres társat sikertelenül, hogyan őrízze meg a kitartását?
20-as: érdekes én is azt látom, hogy aki megkaphat szinte bármilyen nőt, vagy aki nagyon sikeres a nőknél általánosságban, általában ezek az emberek utálják, nézik le, veszik semmibe legjobban a nőket. és nem az átlag férfire jellemző, hogy "nem kapott jobbat" rzért dühös lenne. Egy átlag férfi megelégedne, bőven jól érezné magát egy hozzá hasonló átlagos nővel.
Én is így voltam, de a hozzám hasonló átlagos nőnek (az exem) nem voltam már elég egy idő után. Egyszerűen vérszemet kapott, hogy ő még kiéli magát, meg neki "jár a jobb". Erre bíztatták a tetves barátnői is, és szerinte tök oké megcsalni a párod, meg a barátnői szerint is "jól" döntött ezzel...
A vicc az, hogy végül olyan sráccal jött össze aki a tipikus csak megkúrja a nőt és megy tovább mentalitású, amikor még velem volt ismerkedési fázisban mondta is rá, hogy ilyen arctól biztosan nem akarna semmit... Nahát nahát mennyit fordul a világ 3 év alatt nem igaz?
Mindig a legnagyobb görény, szarrágó emberek a legsikeresebbek általában a nőknél. Nyilván nem állítom, hogy normális értékrendű, normáis férfikanak ne lenne normális barátnőjük, feleségük, de valahogy a fa$fejek mindig többet kapnak e téren az élettől. Furcsa nem?
22#
A nagyképű, tahó fszok a nők kedvencei, akik egymás között lenézik őket, meg tárgyként kezelik a nőket, röhögnek rajtuk. Mindegy, hogy belsőleg hulladékok, ha magas és jóképű, már odavannak érte a nők.
Aztán ha megcsalja őket egy ilyen díszfsz akkor hisztiznek egy sort és összeállnak szívni egy másik hasonlóval. Közben szidják az összes férfit a barinőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!