Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éveken át tartó társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éveken át tartó társkeresési sikertelenséget,megkeseredèssel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
dec. 12. 01:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%

Gondolj arra, hogy a világon rajtad kívül még mennyire sok pasi (köztük én is) szenved még ezzel. Így egy kicsit megnyugszol.

Most, hogy megnyugodtál, gondolkozz azon, hogy milyen stratégiával juthatnál el barátnőig. A netes társkeresés gondolom nálad is esélytelen, nem vagyunk Brad Pittek. De mivel hányás külsőnk sincs, a való életben való ismerkedés még lehet az esélyünk. Én mostanában szórakozóhelyen próbálkozok. Kitartóan kell csinálni és a 30. vagy az 50. csaj lehet, hogy úgy érzi majd, hogy szívesen ismerkedik veled, ha meghívod egy italra.

dec. 12. 01:21
 2/15 anonim ***** válasza:
54%

ÉN, erősen elgondolkodnék, hogy mi a baj velem!

Külső? Duma? Anyagiak? Viselkedés? ...

dec. 12. 02:11
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk fogadd el, nem való mindenkinek kapcsolat.
dec. 12. 05:12
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Semmit. De az idő meg szokta ezeket oldani.

38F incel

dec. 12. 06:17
 5/15 anonim ***** válasza:
44%

"Kitartóan kell csinálni és a 30. vagy az 50. csaj lehet, hogy úgy érzi majd, hogy szívesen ismerkedik veled, ha meghívod egy italra."

Narrátor (Morgan Freeman hangján): de nem érezte így... ahogy századik és az ötezredik sem.

dec. 12. 06:21
 6/15 anonim ***** válasza:
39%

5-ös baromság. Fel kell adni.

38F incel

dec. 12. 06:37
 7/15 anonim ***** válasza:
30%
Ha férfi vagy, akkor nagyon semmit, jobb képű és magasabb nem tudsz lenni. Ha nő vagy, akkor a saját szinteden lévő férfiakkal is szóba kellene állnod.
dec. 12. 07:48
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Pont az a baj, hogy 30 meg 50 nőnél próbálkoztok. Ez nem szerencsejáték. Olyannál kell próbálkozni, akinél éreztek valami kis szikrát és ő is pozitívan reagál non-verbális módon. Rátok van írva, hogy futószalagon ismerkedtek. Nem hiszitek el, de ezt egy nő a másodperc töredéke alatt levágja. Egy nő arra vágyik, hogy különleges legyen a férfi szemében, ne pedig az legyen, aki a száz vagy ezer arctalan emberből végre igent mondott. A nők is személyiségek. Nem kéne elfelejteni.
dec. 12. 07:52
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
#8 Ha egy férfi nem néz ki jól, senkinél nem lesz meg a "szikra". És nem, nem vágja le egy nő sem, ha valaki "futószalagon ismerkedik". Tudom, hogy azt hiszitek, egyetlen pillantásból tudjátok még az illető anyja nevét és személyiigazolvány-számát is, de ez nem így van.
dec. 12. 07:56
 10/15 anonim ***** válasza:
37%
De pedig rátok van írva. Én mindig reflexből szinte ugrottam egyet az ilyen közeledésektől, annyira ijesztő és természetellenes. De folytasd tovább így, ha ez bevált. Ja hogy nem vált be.
dec. 12. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!