Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevésbé attraktív nő/férfitárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésbé attraktív nő/férfitársaim, hogyan vezetitek le az esetlegesen évek óta tartó a szeretet- és szexhiányotok?

Figyelt kérdés

Biztos felmerül majd válaszként a "prostizz, rejszolj sokat", de ez nem opció, nem pótolja a szeretetet, nem ölel meg, nem tartozol közben senkihez, ezek csak pótcselekvések. Talán 5 éve annak, hogy utoljára akár egy mosolyt kaptam volna emberek részéről, nemhogy ölelés, csók, vagy szex előfordult volna - kapcsolatról pedig már álmodni sem merek. Az esetek többségében jól érzem magam egyedül, de időnként rám jön valami kattanás (mint most is) és frusztrál pár napig a helyzet, hogy nem tudok tartós kapcsolatot kialakítani a korlátaim és alkalmit a külsőségek miatt. Sporttal igyekszem leadni a napi stresszt, de a szexuális frusztráltságot mivel lehet?! Komolyan nincs tippem, ne nézzetek ufonak a kérdés miatt. :)

(F)

márc. 21. 21:36
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:

*szexuális frusztráltságot és szeretethiányt mivel lehet levezetni

Így a helyes.

márc. 21. 21:37
 2/46 anonim ***** válasza:
23%
Na és mi a gond a külsőddel ami ennyire ellehetetlenít, hogy legyen kapcsolatod?
márc. 21. 21:44
 3/46 anonim ***** válasza:
70%
Sehogy, max. itt ventilálok. A maszti valóban nem megoldás. Hobbiba, sportba vagy munkamániába sem tudom belevinni, mert pont fordítva működöm, mint azok, akik képesek erre, minél frusztráltabb vagyok, annál nehezebb még a kötelező minimumot is teljesítenem. Nő vagyok, ráadásul nem is bp-i, így "szolgáltató" szóba sem jöhet, mert itt kb. nincs, bár ha lenne is, az sem megoldás, ahogy erre nagyon helyesen rámutattál.
márc. 21. 21:50
 4/46 anonim ***** válasza:
5%
na ha nő vagyok akkor kizárt dolog hogy nem találsz pasit, dögivel vannak ha kell szexre ha kell kapcsolatra, szerintem nem is akarsz csak ideirtál hátha pár lúzer ir neked privátot és húzhatod az agyukat
márc. 21. 21:56
 5/46 A kérdező kommentje:

paranoiás gondolatok: úgy kábé minden IS. 😄 Egyáltalán nem vagyok vonzó, pedig sportolok, rengeteget mozgok, figyelek az étkezésemre.

#3 Pont ezaz, szintén vidék, a halál faca alatt vagyok kettővel, itt még a fű is 1/8 sebességgel nő. Éltem nyüzsgő nagyvárosban, ahhoz képest ez maga a pokol, de kényszerűségből egy darabig még itt kell élnem. A leírtak többi részével is együttérzek, nekem is csökken minden területem a teljesítőképességem, már kommunikálni is elfelejtek szóban, makogok össze-vissza, ha meg kell szólalnom. Néha már a kertben lévő fákkal beszélgetek... 🥹 Neked mi az oka ennek az állapotnak, saját döntés az egyedüllét?

márc. 21. 21:57
 6/46 anonim ***** válasza:
6%

nő vagy

rohadt életbe ebbe az oldalba hogy nem lehet utólag korrigálni

márc. 21. 21:57
 7/46 anonim ***** válasza:
0%
látod ketten vagytok, már be is próbálkoztál a csajnál, de ide a kést a torkomra hogy cseszik rád nagy ivben a 3-as, fölösleges ez a rinya a nőktől
márc. 21. 21:59
 8/46 A kérdező kommentje:
#7 Nem próbálkoztam be, de ha neked úgy könnyebb feldolgozni az inputot, akkor gondold, ahogy szeretnéd. 😀 Jó tudni, hogy az ellenkező nemben is képviseltetik magukat hasonló személyek, de közben mégis rossz belegondolni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a szarral.
márc. 21. 22:05
 9/46 anonim ***** válasza:
80%
Aszex vagyok,így a szex része nem érint.A szeretethiány rossz,de látva néhány "kapcsolatot",sokszor egyáltalán nem is bánom,hogy így alakult.A szép nőkkel sem biztos,hogy jól bánnak hosszútávon.
márc. 21. 22:07
 10/46 anonim ***** válasza:
0%
amúgy meg most lenne itt az alkalom mindkettőtöknek, most ezt tényleg nem rosszból irom, de gondolom a nőnél csak a rinya megy hogy igy nem jó, most nem jó
márc. 21. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!