Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálsz/csináltál, ha tudod/tudtad, hogy a másik fél csak azért szeretne/szeretett veled lenni, hogy anyagilag kihasználjon? Ráadásul te vagy a nő. Hogyan gyűrted le a lelki fájdalmat, ha azt éreztél?
Jártam így, sajnos nagyon szerelmes voltam. Nem a lelki fájdalom maradt a legerősebb, hanem a szégyen, és a harag magam felé is, hogy hogy lehettem ilyen hülye.
Azóta új életet kezdtem egy rendes férfival, de ha ez eszembe jut még mindig érzem ezeket. Ez talán sosem múlik el főleg hogy ex emellé még erőszakos is volt.
Lefizetnék pár nagyembert hogy hajtogassa össze a díszkant. A lelkem is megnyugodna és nem lenne kedve mást így kihasználni. Win-win, te is nyersz, (becsületet)
Ő tanul egy életreszóló leckét.
A többi nő is védve van. Ha mást nem legalább egy ideig, de szerintem egy ilyen után nem lenne kedve a nőkhöz..
Szerencsére ezt már az elején, ismerkedési fázisban láttam.
Tanultam belőle. Azóta nem szoktam elmondani hogy egyedül élek, saját házban.
Azt hazudom hogy anyámmal/mamámmal lakok, albérletben.
Én is jártam így, nagyon sokba került nekem. Soha nem fogom megbocsátani magamnak, hogy hagytam magam ilyen csúnyán kihasználni.
N
Honnan veszed, hogy így volt és tényleg kihasznált?
Szerintem legtöbbet az segít, ha elgondolkodsz azon miért fáj ez valójában. 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!