Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éveken át tartó társkeresési sikertelenséget,megkeseredèssel mit lehet kezdeni?
"Ha nő vagy, akkor a saját szinteden lévő férfiakkal is szóba kellene állnod."
🖕
Azok a jobb nők után koslatnak 😏
Az NEM a saját szintem, aki alacsonyabb nálam (<170 cm), cserébe 1,5-2× akkora (én 58 kg vagyok), ápolatlan, káros szenvedélyekkel teli, analfabéta, EQ-negatív, durván kattos, bántalmazó (akár "csak" érzelmileg-verbálisan), szexuális diszfunkciói vannak stb.
Életmódváltás. Munkahelyváltás. Költözés. Új hobbik. Új képzések. Új célok.
Szerintem ezek tudnak segíteni! Ha te nem változol, akkor nem fog változni körülötted a világ.
Ha az amit #14 ír nem hoz változást, és próbálkoztál is sokszor évek alatt, és kB 5-8 éve csak elutasítás...
Akkor annyi többet nem tudsz tenni. Nem nézel ki elég jól.
A többi csak blabla
Tanuld meg utálni a sok felszínes, hülye pcsát, aztán rögtön nem fognak hiányozni! Idézd fel rendszeresen, hogy milyen szemét módon ghostingoltak vagy koptattak le, mikor a legjobb szándékkal közeledtél hozzájuk.
A gyűlölet éltet és erőt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!