Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresésben sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresésben sikertelen férfiak honnan szerezhetnek bátorítást a folytatáshoz?

Figyelt kérdés

Valahogy kulturálisan is az az elfogadott, hogy a férfiaknak határozottnak és kezdeményezőnek kell lenniük és menni a nők után, amíg beadják a derekukat. Viszont a valóságban az van, hogy a sok kudarc és érdektelenség azért megtöri az embert egy idő után bármennyire is keménynek és magabiztosnak próbálja magát mutatni. Persze nem az a megoldás, hogy nőgyűlölővé váljon az illető, de több oldalról is jön a saller.

Egyrészt a közösségi médiából is ömlik, hogy mindenkinek milyen szuper párkapcsolata van, ami persze nem igaz, de mégis befolyásolja az önértékelést. Másrészt nagyon sok női influencer is azon a témán lovagol, hogy a férfiakra már semmi szükség nincs és a házasság meg a gyerekvállalás a patriarchális elnyomás eszköze, erre nemet kell mondani a modern nőknek, mert nekik ennél sokkal jobb élet jár. Harmadrészt meg a rokonságban, munkahelyen, sokféle társaságban is jönnek örökké a kellemetlen kérdések, "Van barátnőd? Miért nincs? Meleg vagy? Miért nem jársz el ismerkedni?"

Néha amikor úgy érzem, hogy nincs már motivációm az egészhez és én nem vagyok abban a pool-ban, ahonnan az emberek társat választanak, jó lenne, ha valaki s.ggbe rúgna, hogy csináljak valamit, hogy igazából ügyes fiú vagyok és van értelme próbálkozni ismerkedni.

szept. 17. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Ameddig csak elutasításokban van része, addig sajnos sehonnan.

Majd ha megtörik a jég és összejön neki is egy csaj, ő is szerethető értékes férfinek fogja érezni magát.

Akkor lesz majd több önbizalom is.

szept. 17. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Nagyjából amit #1 mond.

tegyük fel 25 éves korára 1 sem jött össze...hát egyre nehezebb és nehezebb pozitívan hozzáállni az biztos.

szept. 17. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Hajrá kérdező ne add fel!!

Jól csinálod ha próbálkozol!

Tudom, hogy szörnyen nehéz, de Te már egy (ha nem több) lépéssel előrébb vagy, mint az itt kesergő incelek.

Abból meríts erőt, hogy milyen sikereket érsz el az élet más területein, és ezért egy elképesztően értékes ember vagy!

Akkor is ha látják ezt a nők (akik vaksik és esendőek, és nincs objektív értékítéletük), és akkor is ha nem!

De amúgy haverok is szerintem tudnak bíztatni, ha úgy döntesz, hogy megnyílsz nekik és elmondod, hogy szükséged van egy kis boostra.

szept. 17. 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

"jó lenne, ha valaki s.ggbe rúgna, hogy csináljak valamit, hogy igazából ügyes fiú vagyok és van értelme próbálkozni ismerkedni"

Ezeket az embereket úgy hívják, hogy "barátok".

szept. 17. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

"Majd ha megtörik a jég és összejön neki is egy csaj, ő is szerethető értékes férfinek fogja érezni magát."

Nettó fa$ság az a baj...

Volt barátnőm, komoly kapcsolat, 3 évig tartott. Utána 2 évre rá rá volt alkalmi (csak szex) "kapcsolatom" is.

Nem tört meg a két dolog semmit, nem érzem magam értéksenek, csak egyszerűen szerencsém volt, illetve amikor összejött életem első, és egyetlen baártnője még jól néztem ki. Vele volt mindenben az első (csók, szex, kapcsolat).

Semmit nem változtat ez, miután szakított velem azt gondoltam, ha már egyszer összejött miért ne jöhetne össze mégegyszer... Naiv gondolat volt, mert nem ezen múlik.

A külső mindenek felett áll, sajnos e téren én extrém módon negatív irányba változtam, azóta nincs is semmiféle közöm a nőkhöz. Konkrétan semmi több mint 3 éve. Még csak beszélgetni se beszélgettem (nyilván ismerkedési céllal) nővel az elmúlt években. Se egy randi, se csók, kavarás vagy bármi egyéb...

Én ahhoz szereztem bátorságot, hogy beismerjem magamnak, hogy kißaszott ocsmány vagyok és fölsöleges égetnem magam a nők előtt.

RÉgebben is eléggé láthatatlan és érdektelen voltam, szökőévente ha beszélgettem egy-egy csajjal, de most már undorodnak is tőlem. Mondjuk nem véletlenül, ha ilyen fejet látnék én is így tennék fordított helyzetben.

""Van barátnőd? Miért nincs? Meleg vagy? Miért nem jársz el ismerkedni?""

Amúgy az a durva, hogy régebben kérdezgették tőlem ezt rokonok, barátok, munkatársak, de már nem. Elég régóta rájöttek ők is, hogy számomra esélytelen a dolog.

Akkor válik biztosan azzá, amikor pl. apámmal beszélgetek a jövőről, hogy mondjuk mibe kellene pénzt fektetni, mire is kellene a pénz, és csomó dolgot felsorolt, de az, hogy családalapítás, vagy házasság "érdekes" módon nem volt köztük.

Amikor már a saját szüleid lemondanak rólad akkor tényleg nincs mit tenni.

szept. 17. 22:04
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Innen
szept. 17. 22:18
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

5, az egyik legszánalmasabb lúzer vagy, akiről valaha hallottam.

Ugyan miért kezdene nő egy ilyennel?

szept. 17. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Osztom 5-ös válaszát. Ennél nagyobb igazságot tartalmazó írást rég láttam.
szept. 17. 23:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Sehonnan
szept. 18. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7# Ez volt tőled a legundorítóbb patkány válasz, amit valaha olvastam.
szept. 18. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!