Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt itt sok ember, hogy önsajnáltatással szerezhet magának partnert?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán olyan lány, akinek ez bejön? Nemrég óta vagyok tag itt, de mint férfiként is elkeserítő azt látni, hogy hova süllyednek egyesek. Ennyire töketlenek lennének az ifjabb generáció szülöttei? Nyilván vannak kivételek, de napi szinten látom a sírást-rívást, hogy ezért meg azért nem tud barátnőt szerezni valaki...

2016. jan. 23. 04:23
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
A mostani fiataloknak irtó nehéz dolguk van,ezek a mai lányok el vannak szállva maguktól!Nem önsajnáltatás ha kiirják ami a szivüket nyomja.
2016. jan. 23. 05:39
 2/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Légy türelmesebb! Nyilván, névtelenül, arctalanul könnyebb kiadni az egydimenziós érzéseket. Az hogy valaki gyk-n a maga keserűségében bolyong egy állapot.

Én már tinikorom óta vagyok itt, különböző felhasználó nevekkel megfordultam már meg. Életem egy igen sötét szakaszában találtam rá az internet eme bugyrára, és bevallom én is csak egy dimenzióba tudtam gondolkodni. Belőlem is kiveszett minden szín és jóindulat. Kellett egy kis idő, míg egy itteni felhasználó segített egyenesbe tenni mindent. Azóta is nagyon hálás vagyok neki, bár később amikor hosszabb kihagyás után visszajöttem, hátha beleszaladok, már nem találkoztam össze vele. Pedig a mai napig tartozom neki egy köszönőmmel.

Az itt lévő falhasználók egy részének ugyanúgy megvan a baja, lehet nem is konkrétan a csajozással van a gond, de egyszerűbb erre kenni. Én biztos nem török pálcát felettük mert akkor mindjárt a sor elejét magammal kell kezdeni. És épp ezért nem is mondok le róluk és nem is ítélem el őket. Most ebben vannak, nekik így könnyebb. Inkább itt írjanak ki mindent magukból, mint a valóságban okoznak sérüléseket. Majd eljön az idő amikor nekik is szembe kell nézniük magukkal és amikor készen állnak tovább lépnek.

2016. jan. 23. 05:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Én azért nem tudok szerezni mert... áh, szarok az egészre! :D
2016. jan. 23. 06:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak kiadják magukból itt anonimként.
2016. jan. 23. 07:10
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Én nem hiszem ezt, csak kiadom magamból a fájdalmam.
2016. jan. 23. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Nem hiszi azt senki szerintem,kiírni magunkból a dolgokat is jó,meg hát a valóság az ez.Ja és jó látni is,hogy nem csak én gondolom ezeket így,hanem még nagyon sokan mások is,így nem vagyok egyedül a problémával,és ebből látszik hogy van is elég nagy alapja annak,amiket szoktunk ide írni...:)

24/F

2016. jan. 23. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Én veled értek egyet. Nem csodálkoznék ha ezeknek a picsogó fiúknak sokáig nem lenne barátnője. Semmi férfias nincs abban, amit csinálnak.

Aki meg azzal jön, hogy kiírják magukból a dolgokat - írják ki egy blogba, fórumra, vagy meséljék el a pszichológusnak, ez az oldal kérdésekkel foglalkozik.

A magam részéről amint az önsajnáltatás bármi jelét meglátom egy kérdésben, már meg sem nyitom.

Szívtelennek tűnhet, de több embert ismerek komoly traumákkal, akik képesek voltak összeszedni magukat ahelyett, hogy itt hisztiztek volna. Ez semmiképpen nem megoldás.

2016. jan. 23. 11:11
 8/10 rrrrrreennnnn ***** válasza:
26%

Egyetértek, csak kicsit talàn màsképp fogalmaznék.

Nem is őnsajnàltatàs, csak helytelen làtàsmòd, helytelen meggyőződèsek. Az előttem szòlònak igaza van,nagyon komoly gondokkal, hihetetlen sorsokkal kèpesek egyes Emberek magukat összeszedni és pàrra lelni.

De nèhànyan szentül meg vannak győződve arròl, hogy azert nem kell a nőknek, mert 166 centi, a màsik meg mert 190, a harmadik mert szemüveges és ìgy tovàbb...

Nem kèpesek betökélni, hogy baromira nem ez a gond velük...

2016. jan. 23. 11:23
 9/10 Titusztitusz ***** válasza:
45%
Igen...ENNYIRE "töketlen" sok ide feljáró pali...Dehát mit lehet tenni ebben az esetben? Ilyen ez a mai világ, bár szerintem régebben se volt sokkal másabb...
2016. jan. 23. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:
37%

"Igen...ENNYIRE "töketlen" sok ide feljáró pali...Dehát mit lehet tenni ebben az esetben? Ilyen ez a mai világ, bár szerintem régebben se volt sokkal másabb..."

2006-ban maguktól jöttek oda hozzám a csajok ismerkedni középsuliban... Azóta eltelt tiz év, és iszonyat nagyot fordult a világ, hidd el! Manapság már nem tudnám elképzelni, hogy bármelyik csaj is odajönne hozzám ismerkedni!

Huszonéves srác vagyok most.

2016. jan. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!