Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az hogy az ember 20-on éves fejjel nem talál normális nőt?
Olyan jo erzes, hogy regebben nem kellettem a ferfiaknak, mert nem voltam soha az a tucat, aki jol nez ki, de ures belul. Huszonevesen meg mar keresnenek meg erdeklodnek az olyan ferfiak, akik regebben ram sem neztek, mert rajottek, hogy uresfeju libaval hosszutavon nem lehet tervezni, de most mar hoppon maradtak, pedig kene lassan egy felesegjelolt :D En meg mar komoly kapcsolatban vagyok.
(Elnezest a karoromert, nem vagyok ilyen, de jol esik latni hogy a szepfiuk koppannak, mert az uresfeju libak mindig is azok maradnak es most mar persze a rendes lanyok kellenenek meg az otthon melege. Hat igy jartak, regen eszre sem vettek, most meg mar kellenek nekik a komolyabbra)
N
Mióta szakítottunk az exemmel (nem tegnap volt), én sem találom a helyem párkapcsolatokat illetően.
Nem tartom magam sem válogatósnak, sem igénytelennek, de azért vannak bizonyos "elvárásaim". Fontos számomra, hogy a kiszemelttel lehessen beszélgetni, megbízhassak benne, őszinte legyen, és hűséges. Úgy gondolom ezek alap dolgok, mégis nagyon sok lány egyszerűen képtelen ezeknek "megfelelni". Ezzel persze nem azt állítom, hogy mind ilyen, de rengeteg buta, arrogáns csaj van, és ez engem rettentően taszít.
A másik véglet, hogy egy csomó lánynak nincs önbizalma, és hiába győzködöd, udvarolsz nekik hónapokig, egyszerűen begubóznak, és nem is akarnak kitörni belőle. Aki pedig nem is akarja, hogy segítsenek rajta, azzal mit lehet kezdeni?
Régóta szeretnék megismerni egy belevaló, normális értékrendű, egészséges szemléletű lányt, de csak nagyon ritkán sikerül.
Szóval, kedves kérdező, szerintem csak mindkettőnknek balszerencséje van, de nem szabad feladni, biztos vannak olyan csajok még, akiket keresünk. :)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!