Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi számára az internete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi számára az internetes társkeresés maga a pokol, egy nő számára viszont pokolian egyszerű?

Figyelt kérdés

tegnap 21:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
60%

Ha csak szexet keres a nő akkor nagyon egyszerű, 20-30 között rengeteg adonisz fiúka van, a harmincas szingli nők is leginkább huszonévesekkel dugnak ha egy mód van rá. Persze most emiatt le leszek pontozva mert nEm ÚGy VaN Az, de igen, úgy!

Férfiként meg… nézz ki jól, kva jól. Szálkás, izmosabb test, jóképűség, egzisztencia, magasság. Ezt mindet hozni kell akkor is ha csak dugni akarsz vagy akar a nő.

tegnap 21:07
 2/34 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer kíváncsiságból megnéztem egy ilyen ismerkedős oldalt. A velem hasonló korú férfiak mind 15-20 évvel vagy még többel fiatalabb nőt kerestek.
tegnap 21:07
 3/34 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez azért túlzás. Férfiként tényleg pokol, nőként viszont nem pokoloan egyszerű. Nekik ki is kell szűrni a barmokat nagyobb mértékben.
tegnap 21:08
 4/34 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerűnek nem feltétlen egyszerű de az biztos hogy sokkal jobb élmény mint átlag férfiként.
tegnap 21:09
 5/34 anonim ***** válasza:
37%
Változott a világ ha ma nőként egy fokkal szebb vagy az ördögnél már találsz férfit ezt régen a férfiakra mondták.
tegnap 21:23
 6/34 anonim ***** válasza:
67%
Én nőként csak szexre keresek pasit erotikus társkeresőn. Eddig kb 10 férfivel ismerkedtem. Ebből egy év alatt kettővel jött össze a dolog. A többiek a találkozó előtt leléptek. Tehát rohadtul nem könnyű.
tegnap 21:26
 7/34 anonim ***** válasza:
80%

Csak ha nem vagy elég jóképű.

Ha megütsz egy szintet a férfiaknak is egyszerű.

De általában ezek ki is használják az adottságaikat és ők azok akikről a nők beszélnek h csak szex kell.

tegnap 21:29
 8/34 anonim ***** válasza:
69%

Mindenkinek pokol.

Pokol a noknek, mert 100 megkeresest kapnak egy nap, es abbol 1 szazalek eselyuk sincs hogy azt a ferfit valasszak ki aki nem csak megdugni es utana eldobni akarja majd.

Pokol a ferfiaknak, mert ha rajta kivul meg 99 pasi hajtott ra ugyanarra a nore ( lajk, szivecske, level stb), szintem max 1 szazalek eselye van barmire is.

Igy tette tonkre a tarskeresest az app, a mobil, a fb az insta es tarsai.

Ennyi

tegnap 21:30
 9/34 anonim ***** válasza:
13%

"mert ha rajta kivul meg 99 pasi hajtott ra ugyanarra a nore"

Csakhogy egy pasi nem egy nőre hajt, hanem egyszerre százra. Ennél fogva semmit jelent, hogy hányan keresnek meg egy nőt. Nagy része alapból kiesik, megmaradt normálisakra, akik korban és egyebkben passzolnak, és még normálisnak is tűnnek, azoknak sok nő válaszol. Vagyis a nők sincsenek előrébb.

A párkeresés fogalmából adódóan, ha egy nő talál párt, akkor egy férfi is. OLyan nincs, hogy 100 nőnek lesz párja, de egy pasinak sem :D

tegnap 21:59
 10/34 anonim ***** válasza:
34%
8 Az nem is rossz szám, nekem férfiként egy év alatt nulla lenne ha ilyesmit merészelnék és megkapnám mellé hogy perverz disznó vagyok amiért csak szexelni akarok és nem egyből jegygyűrűt húzni a nő ujjára a holdfényes tengerparton utána 3 gyereket csinálni, ráiratni a házam, autóm és soha többet rá sem nézni más nőkre. Nem kicsit át billent a mérleg a nők javára.
tegnap 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!