Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják itt sokan hogy nőknek főleg interneten olyan könnyű a társkeresés vagyis könnyebb mint a férfiaknak?
Akkor nem túl tanulékonyak ezek a nők, ha éveket töltenek feleslegesen ott.
Ez is lehet akadály.
“ nő éveket kínlódik társkeresőn és nem azért mert magasak az igényei”
Ne rohogtess minket🥴
Pont ez a probelma hogy nagyok az igényei!
Kuka a férfi ha
Átlag magas
Pocakos
Nem jóképű
Nincs lakása vagy autója
Nem keres min 600 ezret
Nem diplomás
Stb stb. Rengeteg férfi nem tudja ezeket
Mert a nőknek a társkeresése többnyire annyiból áll, hogy tényleg csak felmennek a társkeresőre, ahol csak úgy vannak és várják a csodát. Ha rájuk ír egy jelentkező, arra vagy reagálnak, vagy nem (ő döntésük). Ha viszont nem ír rájuk senki, akkor a nőknek még mindig ott van a lehetőségük, hogy kezdeményezzenek, amit persze arra hivatkozva nem / nagyon kevesen fognak megtenni, hogy „a kezdeményezés a férfi dolga”.
Ehhez képest a férfiaknak szinte egyáltalán nincs ilyen B opciójuk. Ha a férfi nem kezdeményez, akkor az esélye majdhogynem 0-ra csökken.
És arról még nem is volt szól, hogy a társkeresőkön a nők, vagy a férfiak vannak többen. Esélylatolgatás szempontjából ez sem a férfiaknak kedvez...
Átlag magas - hát ez abszolút nem akadály nálam, férjem 172cm
Pocakos - nem mindegy, mekkora az a pocak, a Mikulás pocak már valóban nem vonzó, én kocogok, mozgok sokat, szeretek túrázni, jó ha bírja velem a tempót
Nem jóképű - hát ez baromi relatív
Nincs lakása vagy autója - férjem szüleivel lakott mikor megismerkedtünk, én albiban
Nem keres min 600 ezret - nem kell, hogy annyit keressen, se szeresse a munkáját, törekedjen a jobbra, én 720-at keresek, a minimálbér valóban necces lenne, mert nekem kellene fizetni helyette mindenhol, vagy ülhetnénk otthon
Nem diplomás - nálam ez nem feltétel, férjem hegesztő
#8 „mi az nincs tököd egy első üzenetet elküldeni egy nőnek?”
Gratulálok, hogy egy állító kérdéssel próbálod terelni a szót. Amúgy van, nyugi…
Veled ellentétben én a kérdésre válaszoltam. (Tudod, az a fenti zölddel kiemelt szöveg.) 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!