Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak szerintetek melyik a jobb internetes társkeresési forma a húzogatós randi appok vagy a társkeresők, ahol rá kell írni nőkre, mint például Randivonal vagy párom.hu?
A netes dolgok már a kétségbeesett embereknek szólnak inkább. Így úgy fizetni, stb. stb.
Tinder és társai nagy cégek, pénz nélkül is boldogulsz, minden ember használja.
Egyértelműen az appok a jobbak, ugye mint előttem is írták, ott eleve van legalább egy kölcsönös kedvelés ami után egyáltalán ráírhatsz a másikra, de nem csak emiatt,hanem az appokat kb. 1000x annyian használják,így sokkal több az esélyed, hogy olyan nőt találj,akivel passzoltok.
A ranidvonal/párom.hu az katasztrófa, legalábbis amikor 5-6 éve fent voltam rajta,akkor alig volt olyan lány, aki megfogott volna, naponta max 2 üzenetet írhattál, a többiért fizetni kellett volna. Nyögvenyelős, lehúzós, kevés lehetőség.
A tinderen azért ha rendesen pörgetem akkor 1-2 naponta 1-1 match összejön, és némelyikből egész értelmes beszélgetések, vagy kapcsolatok is összejöttek nekem. Persze sok rosszat lehet mondani a tinderre is, szarnak szar, de a kategóriáján belül a legjobb, olyan mint a McDonalds az gyorséttermek között, vagy a Coca cola a szénsavas lónyálak között.
Ha a Tinder a meki és koka kóla, akkor ahhoz képest az ilyen párom.hu az kb. mintha a blaha aluljáróban vennél egy kihűlt pizzaszeletet és mellé kapnál egy adag cukros vizet.
Húzogatós: Ha jól nézel ki és vannak jó képeid és egy sexi, sértetlen, fiatal lányt akarsz.
Randivonal: Ha nem nézel ki jól, és nincsenek jó képeid és beéred egy elhasznált idős kiéget egyedülálló anyukával is akinek van 3 gyereke 2 különböző férfitól.
5-ös hát nem tudom. Egy időben rendszeresen olvastam blogokat, talán még a tinder se volt meg akkoriban, csak ezek a társkeresős levélküldős oldalak. Volt ilyen párkapcsolati és randizós blog is, hát ne tudd meg mennyien panaszkodtak :D Kb a témák fele az a fajta rantolás lehetett már akkoriban is, hogy a legtöbb nőnek senki se jó (nyilván már ott is el voltak tolódva a létszámarányok és azért) hiszen mindig másfajta személyreszabott leveleket írogatnak nekik amik aztán ugyanúgy megválaszolatlanúl landolnak a kukába. És sok nő meg arra panaszkodott pont, hogy csomóan egyenlevelekkel bombáznak minden elérhető nőt, tök gáz sablonüzenetekkel. Szóval a kölcsönös sérelmek már akkor is megvoltak, ja ez valamikor 2015 környéke lehetett talán, nem emlékszem már pontosan.
Szóval én is felszínesnek érzem ezt a külsőségek alapján jobbra balra húzást, de ha visszagondolok arra a blogra és elképzelem mekkora frusztráló lehetett a sokadik jól megírt levél után is a semmibevétel és zéró válasz, hát őszintén szólva nem tudom melyik lehet a jobb. Főleg hogy nem is ezt a fajta társkeresőzős módját szoktam követni az online ismerkedésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!