Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi számára az internetes társkeresés maga a pokol, egy nő számára viszont pokolian egyszerű?
Akkor mi az oka, hogy alig regisztrálnak nők, hiszen teljes a siker, csak bepötyög pár betűt? Miért van az, hogy ennyire sok nő eleve elzárkózik az online ismerkedéstől?
Illetve mi az oka, hogy pasik közt viszont ennyire sokan mennek helybe a lófacért? Hiszen köztudott, hogy kolbász fesztivál van, nőkből meg csak a selejt.
Akkor? Ebben hol a logika?
Mittudomén, mert nem tetszik nekik hogy húspiac, nem akarnak ismerkedni, lusták energiát fordítani a szűrésre. A férfiak meg akarnak ismerkedni.
De valójában ezek teljesen irrelevánsak, mert amit leírtam azok tények. Az hogy a magyarázat mi lehet érdekes, de attól még a számokon nem változtat.
Én pedig arra reagáltam hogy a #26 szerint ugyanazok a számok a nőknél és férfiaknál
Selejt nőket meg soha nem említettem
Azért ha józan fejjel végiggondoljuk a két nem jelenkori társkeresős eltérését, tényleg eléggé látványos lesz a kontraszt.
Tehát nőként neked mondjuk két hét társkeresőzés alatt jön mondjuk 200 megkeresés, minden napra jut 10-20. Én értem hogy ebből nehéz megtalálni a jót, bőség zavara, és lentről is kell szűrd a selejteket, házasokat, kamusokat, vagy a tényleg olyan embereket akik nem jönnek be, nem az eseteid. Meg jó esetben fentről is kell szűrd azokat akikről érződik hogy csak megdugna és dobna, hogy annyival több és jobb nálad hogy szinte értéktelen lennél számára a szex után, nem lennétek jó pár. De azért 2 hét alatt 200 ember, simán lehet hogy közte van az igazi, ha elég jól szűrsz. Csak hát nagy munka, elismerem. Meg emberismeret sem árt, józanság, és önismeret. Saját értéked helyes felmérése, és más emberek értékének helyes felmérése.
Ellenben a férfi oldal? Mostanra ha jól hallottam ott tartunk, hogy a 2 hét alatt van mondjuk összesen 2 megkeresés. És az egyik dagadt és gyerekkel rendelkező cigányasszony, a másik pedig dagadt és ronda arcú nő. Miközben te mondjuk férfiként átlagos vagy, esetleg kicsivel átlag feletti is. Csak hát ennyire kinyílt az olló. És akkor ebből a kettőből kit is választasz, ki lesz a párod? :D
Szóval NAGYON eltolódtak az arányok. Szerintem ennyire még sose volt ez, mint mostanra. És sokszor a két nem távolabb van egymástól, mint eddig valaha. Sokan már rá se látnak a másik fél problémáira, csak a sajátjukat szajkózzák hogy milyen rossz.
Aham. Tehát az a megoldás, hogy a jó nők cuppanjanak rá a ronda és/vagy öreg pasikra. Ugye?
Álmodik a nyomor.
Valójában pont a csúnya pasik szokták erősen főlébecsülni, hogy kikkel vannak egy szinten. AI generált képekkel, chatbotokkal írogatnak, aztán megy a hiszti, hogy miért ad a nő egyszavas válaszokat és miért nem kérdez, a randiig meg sose jutnak el. A hús-vér nőket meg lógva hagyják, mert dagadt, gyereke van, 30+, közben meg ők az átlagos nők, akikkel lenne esélye összejönni. De á, nem, inkább egy "jó nővel" cseveg, aki amúgy nem is létezik.
Ennyi inger bőven elég, hogy a pasik évekig (!) várják a csodát a társkeresőn.
A nők meg rohadtul hamar ráunnak, hogy a mélyen szintje alatti pasik vannak a legnagyobb arccal, és pofátlanul csak szexre mennek.
Kedves 36-os, ilyet itt senki nem mondott. Ezt valamiért csak és kizárólag te láttad bele. Nem értem miért vagy ennyire frusztrált és ingerült, ha nem tudod kezelni az indulataidat, talán pszichológus segítségét kellene kérned.
Ezen kívül megkérlek szépen téged, hogy sértődött femcelként te csak ne nyilatkozz a nők, és főleg a normális nők nevében. Köszönjük szépen az ő nevükben is 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!