Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyivel rosszabb lett az évek során a tinder, vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok. 6 év után úgy hozta a sors, hogy ismét felregeltem tinderre, azaz utoljára 2019-ben használtam - akkor voltam 25, most 31. Normálisan használtam (nem húztam mindenkit jobbra), és akkoriban voltak matcheim, 1-2 naponta jött néhány.

Most kb. egy hónapja használom, de lényegesen kevesebb emberrel matchelek mint akkoriban. 1-2 olyan ember volt, aki valós, a többi mind fake profil + olyanok, akik nekem nem jöttek be, így nem húztam be őket.

A +6 évet leszámítva nem változtam semmit, hasonló profilom van mint régen, +-10 év a szűrőm.

Mi állhat a dolog mögött? Ennyivel rosszabb lett az átlag tinder felhasználói élmény, vagy csak ennyivel kevesebb embert érdeklek már 31 évesen? Van értelme előfizetni, "láthatóbb" leszek tőle?

ma 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Már beléptél a középkorban. Plusz lehet öregebb az arcod vagy meghìztàl.

30 felett elsődleges a pénz. Mit mutatnak a képeid? Jol megy a sorod vagy melos vagy?

ma 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:

30 évesen akkor lennél középkorú ha egy ember átlagosan 60 évig él.

De az tény hogy 30 felett kevesebb a szingli mint 20on évesen, így kevesebb is a lehetőség.

ma 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Magyar férfiak átlagéletkora 64 év. Azaz 32 évesen már középkorú lesz a kedves kérdező.
ma 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó lesz az 70+nak is de a kérdést tekintve abszolút irreleváns , mert középkorúként is találhat az ember társat. De a kérdező nem az.
ma 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Benne van a dologban az is, hogy 30 év körül zömében a többség már elköteleződött. Kevesebb szingli van, illetve én is használtam a tindert és mondhatni jó buli volt, elszórakoztam vele, viszont ha úgy alakulna szingli lennék akkor sem valószínű letölteném újra. Nem tudnám komolyan venni az alkalmazás, ráadásul rengetegen csak unalomból vannak fent vagy trollkodásból stb.
ma 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Azért szerintem sok minden változhatott. Kérlek légy őszinte. Nagyon általános az embereknél, hogy magukon észre se veszik az öregedést, hogy már nem úgy néznek ki, mint 25 évesen, kicsit elfolyt a teste, kicsit meghízott, kicsit nyúzottabb az arca. Ez megváltozott. Másik, szerintem 30 felett már többen vannak kapcsolatban, mint huszonévesen, kisebb a merítés, és főleg az elköteleződni képes, mentálisabban kiegyensúlyozott emberek nincsenek a piacon. Anyagiak szerintem is jobban számítanak már, megnézik, hogy mivel foglalkozol, nem tudom ezzel mi a helyzet. 30 felett valamit már lehet "elvárni" társkereséskor, hogy valahol tartson a másik fél, huszonévesen még okésabb, ha csak szabad, szeleburdi ember benyomását kelti, főleg, hogy akkor még simán lehet, hogy 20 éves egyetemista lányokkal ismerkedik valaki, nekik más még az életfelfogásuk, gondolataik arról, hogy ki vonzó párnak.
ma 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Múltkor pont a társkereső oldalak algoritmusai volt a téma (Webmarketing mesterképzés az egyik diplomám amúgy).

Ha nem fizetsz, egyre inkább úgy van beállítva, hogy ne adjon ki olyan embert, akivel egyeznétek.

Ha előfizetsz, egyből megnő a matchek száma.

De amúgy meg a Tinder alapvetően nem a tartós párkapcsolatokra specializálódott, mint célcsoportra. Vannak arra is oldalak, ahol az algoritmus is olyan,hogy jóval több részletet kell megadni magadról, viszont cserébe több az esély, hogy párt találsz. Persze ott is megvannak a trükkök, ha valóban szeretnéd maximalizálni az esélyeidet, akkor ott is fizetni kell, mert az ingyenes verzió ott is úgy van beállítva, hogy mondjuk csak egy kritérium feleljen meg a keresésnek, de a többi (ami esetleg fontosabb lenne) nem. Vagy pl nem ugrik fel a képed csak házas vagy tőled több száz km-re elő embernek...

ma 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!