Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyivel rosszabb lennék más nőknél?
A pasiról annyit kell tudni, hogy sosem volt még szerelmes. Ettől függetlenül azt mondta, hogy nagyon sok lánnyal összejött már rövid időre, de a személyiségével egyikük se tudta őt megfogni, ezért mindig szakított, mert szerinte úgy nincs értelme együtt lenni valakivel.
Én ezt pontosan tudtam, szóval nem is vártam tőle azt, hogy majd egyből házasság meg gyerekek, de azért reméltem, hogy legalább pár randiig eljut a dolog...
Múlt héten találkoztunk, bár előtte már neten beszéltünk kicsit, és együtt voltunk reggeltől estig, beszélgettünk egy csomót, volt sok közös téma, hülyéskedtünk is, és a kémia is működött, csókolóztunk is, nem is keveset. Szóval minden tökéletesnek tűnt.
De aztán közölte, hogy tetszem neki külsőre, jó fej is vagyok, bír engem, de nem tudna velem komoly kapcsolatot elképzelni, mert nem érzi azt a pluszt... De egyébként benne lenne bármiben (magyarul szexben), csak nincsenek felém komoly érzelmei.
Én ezt annyira nem értem. :( Nem azzal van a gond, hogy nem akar járni velem, mert van ilyen, hanem, hogy minden létező csajjal összejött, még ha csak kis időre is, de nekem még csak egy esélyt sem ad, hogy jobban megismerjük egymást... Sőt, ki is hangsúlyozza többször is, hogy nincsenek irányomban érzelmei... Egy randi után hogyan lenne már azonnal szerelmes?!
Szerintetek mit szúrhattam el?
Értelmes, aranyos, vicces lánynak tartom magam, szépnek is szoktak találni.
20L
Kutatással megállapították, hogy 4 másodperc is elég ahhoz, hogy a férfi szerelembe essen.
Szóval első randin simán lehet elkezdeni érzelmeket táplálni a másik iránt.
Megint a tipikus, az ilyenek után vonzódnak a nők, aztán meg jön a duma hogy velem miért nem akar többet...
Ha lefektetne és utána hagyna ott akkor meg az lenne a baj..
Szerintem le fogok vele feküdni, még meglátom.
Azt a pluszt senki nem látja bennem, szóval igazából nem vesztek vele semmit, illetve senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!