Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi számára az internetes társkeresés maga a pokol, egy nő számára viszont pokolian egyszerű?
Forditva
A nőknek pokol a sok ronda debil undorito szecakaro háas foglalt debil közt keresni egyet aki normális.
A pasik meg minden nő mellett is fent vannak csak csetelni is nekik az is izgi
1: Igen, megerősítem, vannak fent ilyen szépfiúk, akik kocsiva önnek érted és biztosítják a helyszínt, szép estét és haza is furikáznak.
Mernek fent lenni saját, előnyös portréval, megmondják a nevüket, szépen megborotválkoznak, ápoltak, stb.
Akik azt hiszik, hogy ők a külsejük miatt nem kellenek senkinek, azok előbb ezt tanulják meg nyújtani, és csak utána sajnáltassák magukat.
És ez tényleg a legminimum, hiszen alkalmi szexről van szó.
15: Hát azoknak, akik alkalmi szexet keresnek, és még szerencséjük is van, igen.
De ők egy apró kisebbség.
Amúgy úgy unblock az alkalmi szex az nem a baromi jó kategória még nekik sem, szóval kicsit túlzásba estél.:)
5:
"ja és akkor mellé még autóval jönnek mennek a nőért, helyet is biztositanak"
Én azt gondolom, ez nem akkora áldozat azért egy olyan nőért, akit te választottál ki.
Soha nem mondta egy társkereső sem, hogy ez minden ember számára alkalmas.
Hát nem is az.
Nem minden férfi számára használható. Egy szűk rétegnek igen.
Nyilván nőkből sem mindenkinek jön ott össze.
Viszont a szebbek tuti bőségesen válogathatnak. Csak a jót kell kifogni. De szerintem 10-ból 90 tuti megy egyből a kukába.
16 Elhiszem hogy nem annyira jó de nehogymár úgy irjunk róla mintha fájdalmas erőszak lenne ez mindkét félnek. Honnan tudod hogy apróbb kisebbség?
Lehet hogy több nő él vele mint gondolnád csak még itt anonim sem vallják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!