Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ilyen feltételekkel barátnőt keresnem vagy mondjak le a boldogságról?
Nekem a szex a nő öröméről szó, de sajnos túl kicsi a méretem, ezért sose aláznám meg magam azzal, hogy merev farokkal levetkőzzek egy nő előtt. Szóval az lenne a szexuális életünk, hogy bármikor kielégítem a nőt kézzel/szájjal/segédeszközzel, de behatolásos szex nem lenne.
Más területen nincs olyan, ami kizárná a párkapcsolatot.
Így lehet találni hűséges nőt?
A mellnek és a pénisznek még mindig teljesen más a funkciója. A behatolás főszereplői a pénisz és a hüvely. Mell nélkül lehet szexelni, de pénisz nélkül nem. A nagyobb pénisz jobban kitölti a hüvelyt, intenzívebben stimulálja, ezáltal nagyobb élvezetet ad.
"Mell nélkül lehet szexelni, de pénisz nélkül nem"
Valóban lehet, csak éppen nem fog
A férfiak javarésze nem fog olyannal szexelni akinek hiányzik, mert akkor tényleg hiányérzete van. Úgy mint a tényleges mikropénisznél a nöknek (hallottam erről sztorit)
Dehát a mikropénisz az ugye egy másik kategória.
"A nagyobb pénisz jobban kitölti a hüvelyt, intenzívebben stimulálja, ezáltal nagyobb élvezetet ad."
Ez nagyjából igaz, de hol zárja ki ez azt hogy a kisebb mérettel nem lehet elég intenzíven stimulálni?
Honnan veszed hogy kizárólag a nagy méret képes teljesértékü kielégülést okozni a nőknek?
Ez a fö kérdés
A nőktől.
Én is a nőktől hallom az ellenkezőjét, csak én érzem is, nemcsak szavakban hallom.
Dehát mint említettem normális hogy jópár nőnek van ilyen véleménye. De te ugye csak és kizárólag ezt a véleményt vagy hajlandó meghallani.
Sem más nök ellentétes tapasztalatai, sem az nem érdekel hogy miképpen lehetnek ellentétesek a tapasztalatok.
Így védelmezed a saját kis szférádat a nőktől. Ugye ezért felesleges barátnőt is keresned.
Mint írtam korábban, meggyőzhető vagyok nő által. De ahhoz olyan nő kéne.
Itt főleg a 15-ös írja jól és írta valaki, hogy akinek kicsi, az olyan nőt keressen, akinek nem fontos a behatolás:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ennek örülök. Viszont az ujjnyi pénisz nem olyan jó, mint az ujj, mert nem tud úgy mozogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!