Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen infó rosszul érinthet egy nőt?
Egy nőismerősöm ismerősei közül nagyon megtetszett egy nő, aki ráadásul egyedülálló. Ráírtam az ismerősömre, h megtudjak pár infót és h jelöljön vissza az ismerőse h megkezdjük az ismerkedést.
Azt mondta az ismerősöm, h beszélt a nővel, elmondta h ki vagyok és a nő rögtön rávágta, h engem ismer, mert 20 évvel ezelőtt már pár randink volt és csókolóztunk is.
Mondtam az ismerősömnek, h viszont én sajnos rá nem emlékszem, sőt, egyik régi randipartneremre sem emlékszem, de ha beszélgetünk, biztosan előjönnek az emlékek.
Na, azóta meghalt a dolog, nem ír vissza az ismerősöm, h mi a helyzet, hiába kérdezgetem, a nő sem jelöl vissza.
Nővérem szerint megsértődött azon, h nem emlékeztem rá. Ilyíen lehet?
Vagy itt más lehet mögötte, pl. megnézte a profilomat és másmilyen embert keres, v nem vagyok szimpi?
ha lehet, nők válaszára lennék kíváncsi, mert ők jobban tudják, h gondolkodik egy nő.
40 körüliek vagyunk mindannyian.
"Vagy itt más lehet mögötte, pl. megnézte a profilomat és másmilyen embert keres, v nem vagyok szimpi?"
Szerintem inkább ilyesmi a valós válasz arra, hogy ghostingolt. Hagyd békén!
Ha rám nem emlékeznél, én is hanyagolnálak. (Főleg, hogy 2 éve váltam el és az összes fiatalkori udvarlóm/pasim megkeresett, nagyon is élénken emlékeznek rám.)
De benne van a pakliban az is, hogy megnézte a profilod és nem vagy neki szimpatikus.
Nem emlékszel rá...kicsit gáz.
De ha ő emlékszik rád, akkor lehet hogy már nem úgy nézel ki mint akkor és nem tetszel neki.
Személy szerint 20 évvel ezelőtti csókra nem emlékeznék, sőt kétségbe vonnom, hogy rólad volt szó és amikor mondtad az ismerősnek, hogy nem emlékszel rá akkor tudatosult benne, hogy nem te veled smárolt 20 éve.
Vagy zavarban érzi magát emiatt, vagy mégse jössz be neki képek alapján, vagy a közös ismerős mondott olyasmit ami miatt hanyagol, vagy más férfi került képbe mint befutó.
Tudom sok a vagy szócska, de nem az a lényeg hanem, hogy mindegyik opció rád nézve rossz szóval fölöslegesen kattogsz rajta.
Én 39 vagyok és emlékszem az összes srácra tini/fiatalkoromból név szerint. Azokra is, akikkel csak 1-2 randi volt, de csók nem.
Szóval nekem olyan üzenete lenne a dolognak, hogy olyan sok vasst tartottál a tűzben, annyira váltogattad a csajokat, hogy nem ugrik be, hogy 20 év elteltével ugyanannál próbálkozol, még miután felhívják a figyelmedet se ugrik be...szóval érted. Nekem házasságom előtt volt vagy 30 férfi, aki így-úgy udvarolt, számot cseréltünk, kávéztunk stb, mindnek emlékszem az arcára, keresztnevére....én arra gondolnék, hogy óriási csajozógép vagy, lehet ezért húzta be a féket.
Azt azért tudd, a nők nem egy homogén massza, akik mind ugyanúgy gondolkodnak.
Nos, szerintem kellemetlen, hogy nem emlékszel rá, pedig randik és csókok is voltak, szóval, ez már önmagában is okozhatja, hogy elzárkózik. Senki nem szereti azt érezni, hogy ilyen jelentéktelen, ennyire egy volt a sok közül, hogy a másiknak még csak halvány emléke sincs róla. Azt is érdekes lenne tudni, hogy mi miatt szakadt vége akkor az ismerkedésnek, lehet, hogy rossz szájízt hagytál benne. Itt arra gondolok, hogy pl. nagyon nem mindegy, hogy távkapcsolat lehetett volna csak, és mindketten rájöttetek, hogy nem vállalható számotokra, vagy csináltál valami gázosat, ami miatt offolt, vagy mondjuk full unalomba fulladt már a többedik randi.
Nyilván pluszban még az is ott lehet, hogy 20 év elteltével mindenki változik valamennyit, és nem szimpi neki, amit Face-en látott, de biztos vagyok benne, hogy a múltnak (fent leírtak) van főleg köze hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!