Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okai lehetnek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek ha egy ember soha nem próbálkozott ismerkedni sehol?

Figyelt kérdés
Miért lehet ez sokaknál?
tegnap 04:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Pl. súlyos önbizalomhiány.
tegnap 04:22
 2/17 kis kolbász ***** válasza:
72%
Millió oka lehet, semmi értelme találgatni. Ezzel nem leszel előrébb.
tegnap 05:34
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Önbizalom hiány. Pl. túlsúlyos, bántották emiatt gyerek és kamasz korában a suliban, plusz otthon még a szülők, rokonok is szekálták emiatt.
tegnap 05:48
 4/17 anonim ***** válasza:
14%
3 igyvan,ezek a férfiak lepràsok a nök szemèbe
tegnap 06:03
 5/17 anonim ***** válasza:
29%

Mert nincs értelme. Én elfogadtam, hogy számomra ez egy zárt kapu (igazából nem is nagyon nyílt ki soha). Életem egyetlen barátnőjével is elég csúnya volt a szakítás, nagyon sokáig tartott utána feldolgozni, talán nem is sikerült soha.

Emelett ronda vagyok mint a bűn, olyan a fejem, hogy az utcakőre száradt hányást előbb nézegetné az ember...

Konkrétan 30 évesen 50-nek (de minimum 40+) nézek ki. Évek óta egyetlen nőt sem érdekeltem, konkrétan még minimális jelzést sem kaptam ,hogy esetleg valamennyire bejönnék valakinek. Semmi közöm nem is volt egyhez sem, még egy beszélgetés sem történt.

Aztán igazából megszoktam a helyzetet, pár éve még "próbálkoztam próbálkozni", de csak pofára esés és durva megalázás lett a vége. Azóta feladtam és nem érdekel a dolog. Amíg normálisan néztem ki se nagyon érdekeltem a nőket (konkrétan semennyire) szóval akkor sem okozott gndot ellenni egyedül. Egész tini koromban semmi közöm nem volt csajokhoz, amíg mások már túl voltak 1-2 párkpacsolaton én még smárolni se smároltam senkivel.

Nem lenne türelmem sem amúgy a semmitmondó beszélgetésekhez, hogy bizonyítgassam mennyire fa$agyerek vagyok, a sok kamuzáshoz, amikor hallom hogy mások hogyan próbálnak "csajozni" és a gagyi, idióta szöveg ráadásul be is jön a csajoknak... Huh, inkább kihagyom, szerintem nagyon frusztráló és értelmetlen. Biztosan nem írnék rá senkire, főleg nem ismeretlenül, a társkeresők meg abszolút kizárva. Egyszer kipróbéltam kb. fél évig, konkrétan nulla sikerem volt, még egy beszélgetést sem sikerült összehozni. Mondjuk ilyen fejjel nem csodálom, pár kamu profillal volt csak matchem amúgy like-ot is alig kaptam.

Élőben nem találkozok senkivel aki szóba jöhetne vagy túl fiatalok vannak körülöttem akiknek nagypapi vagyok már (még anélkül is hogy öregnek nézek ki) vagy túl idősek, esetleg stabil, normális párkapcsolatban lévők - anyukák, feleségek stb.

Összefoglalva: szar külső, lehetőségek abszolút hiánya, érdeklődés hiánya + nincs rá se energiám, se türelmem se kedvem.

tegnap 06:10
 6/17 anonim ***** válasza:
10%
Nem csak a tul suj lehet a gond ..de edzeni mindenkinek lehet, a pajzsmirigy bajra vagy cukrossagra hivatkozni meg gyengeseg!
tegnap 06:11
 7/17 anonim ***** válasza:
18%
Kövér,gebe férfiaknak,fiúknak is van barátnője
tegnap 06:19
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

Bennem van egy alap ember gyűlölet iskolai zaklatás miatt.

A másik pedig; a környezetemben nem láttam még pozitív kapcsolatot. Ezeket a mintákat látom;

- miután összeköltöznek, a pasi egy életképtelen kanos kisbaba lesz akit ki kell szolgálni teljesen

- ez a nagy baba teljesen beosztja a nő pénzét, mintha a sajátja lenne ( pl az tetszett meg neki a nőben hogy csinos, szépen öltözik, de miután összejönnek kiakad rajta hogy mennyit költ a nő magára a saját pénzéből. Ha meg elhagyja magát a nő, mert nem költhet magára, akkor jön a hiszti hogy nem ebbe a rusnya dögbe szeretett bele)

- a pasi erőlteti a gyereket, amit majd leszar nagyívben, anyukát meg már a terhesség alatt is csalja mert milyen undorító már terhes nővel szexelni/"nem akarja bántani a gyereket"

- kankóvári nevére veszik a házat, válás után anyuka takarodhat, de persze a kölyköket is vigye magával

- a pasi amúgy az anyjába szerelmes. Anycinak kell megfelelni. Jó lenne anyci mellett lakni/anyci telkére építkezni és csak dugni járni a 'zasszonyhoz

- mind csalja a nejét egy idő után, prostiznak

- amint terhes lesz a nő, és később nem dolgozik, ingyenélő g3nyónak hívják. Szó szerint. Nem is egy ilyen apuka beszélt nekem így a nejéről.

Mint mondom, ezt látom a környezetemben. Portás vagyok, mindenki elmondja nekem (sajnos) az élettörténetét. Biztos van ellenpélda is, csak ÉN, ITT nem nagyon látok olyat.

Emellett a korombeli kapcsolatban lévő nők +10-20 évvel idősebbnek néznek ki (a fentieket tekintve nem csoda). Stresszmentesebb egyedül.

tegnap 06:26
 9/17 anonim ***** válasza:
3%
8. Van benne igazsag , de azert nem kell elore szaladni minden negativban. A mai atlag elvarasokat meg sokunk nem tudja hozni , igy szerencsere nincs esely arra hogy olyan novel keruljek ossze aki muveltnek erzi magat..
tegnap 06:35
 10/17 anonim ***** válasza:
29%
8 az a baj,hogy azokat a férfiakat akik nem így viselkednének magasról letojják a nők,sok nő azért néz ki 20 évvel idősebbnek mert tizenévesen ment a buli,sex,a nők 98 % sminkeli magát,ami miatt csalóka a valódi külső,persze ebből természetes dolgot csináltak.
tegnap 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!