Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okai lehetnek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek ha egy ember soha nem próbálkozott ismerkedni sehol?

Figyelt kérdés
Miért lehet ez sokaknál?
tegnapelőtt 04:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az okozhatja, hogy valaki már többször csalódott az élete során vagy sok rossz példát látott a környezetében.
tegnapelőtt 07:14
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Életem egy bizonyos pontjáig például kocka voltam, nem érdekelt az ismerkedés, inkább minden szabadidőmben játszottam. Más önbizalomhiányos és úgy van vele, hogy ő úgyse kell senkinek, minek próbálkozzon. Harmadik amit ismerek, hogy nem szereti az embereket, mindenkit kerül, csak ami muszáj, olyankor kommunikál.
tegnapelőtt 07:28
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
Csúnya, alacsony, ezért tudja, hogy egy nőnél sincs esélye.
tegnapelőtt 07:55
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Én 24 éves koromig nem ismerkedtem egyáltalán. Azért nem, mert marha jól elvoltam egyedül és nem érdekelt. Akkor is csak a szex érdekelt, h milyen lehet. Lehet, h mások is ilyenek.
tegnapelőtt 09:15
 15/17 anonim ***** válasza:
19%
Mivel nem vagyok képes megfelelni a nők hatalmas elvárásainak, és nem is akarok próbálkozni, mert ha senki se képes ömmagamért szeretni, akkor maradjak egyedül. Nem érdekel.
tegnapelőtt 09:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Van egy alapbetegségem, ami miatt alapból hátrányban vagyok egy egészségeshez viszonyítva, így szerintem csak magamat égetném..
tegnapelőtt 18:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Rez boru ,jo kepu .. de itt nem szamit embernek..
tegnapelőtt 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!