Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők alapvetően mindenkire veszélyforrásként
tekintenek?
1/10 anonim válasza:
Nem veszélyforrások. Hanem a boldogság forrásai.
jan. 28. 14:01
Nem tudom, mástól azt a kritikát is láttam, hogy túlságosan jópofiznak, meg közvetlenkednek mindenkivel. Attól függ hogy milyen helyekre jársz, kikkel találkozol; ha valahova introvertáltabb nők járnak akkor ott az introvertáltságukról lehet (negatívan) általánosítani, ahova meg extrovertált nők járnak, akkor meg az extrovertáltságukról lehet (negatívan) általánosítani.
De amúgy azt is kétlem hogy a férfiakra is veszélyforrásként tekintenek - legalábbis általában - hanem inkább csak nem nyitottak párkapcsolati ismerkedésre.
jan. 28. 14:15
jan. 28. 14:30
Van pár rettegő hülye, idegroncs nő, na általában ezek a legnagyobb toxikus figurák online is. Élőben retteg ha valaki vidáman ráköszön, de azért erőltetetten jópofizik, eltitkolja hogy valójában nem akarná ezt. Online meg már gépeli is, hogy őt mekkora sérelem érte, zaklatták, és majdnem megerőszakolták azok a mocsok férfiak. De én ezeket már a kényszeredett, szorulásos "mosolyról" is kiszúrom mostanra. Nem érdemes velük foglalkozni, egy részük annyira kattant hogy igazából semmi se működne, látszólag bármit előadnak hogy neked megfeleljenek, de csak amíg tart a szituáció. Békén kell őket hagyni. Bár közben meg online is ami károkat okoznak, az már talán kevésbé tolerálandó.
jan. 28. 14:42
A kérdésnek és a leírásnak semmi köze egymáshoz. :D
Én se szeretem a "small talkot", nem szeretem ha zavarnak és beszélgetni akarnak velem miközben valamit csinálok - ettől még nem tekintem "veszélyforrásnak" a dolgot.
jan. 28. 14:55
#5 szokásos incel logikai defekt.
Kérdező, mi ez a félelemmánia ma nálad? Most hányadik kérdésed már ez a nők félelmeiről, most erre a témára izgulsz, vagy mi van?
jan. 28. 14:57
Én nem. De elhagyatott helyen, főleg sötétben minden férfira (kiv. aki gyerekkel van, vagy vmi olyan kutyával, ami nem harci). Igaz, hogy csak 10% a pszichopata erőszakos, de nem tudhatom vadidegenként, melyik.
jan. 28. 15:41
Nem. A nők azokra a nőkre tekintenek veszélyforrásként, akik valamilyen téren konkurencia lehetnek nekik. Akár a férfiakkal kapcsolatban, akár tanulmányokban, munkában, karrierben. És azokra a férfiakra tekintenek elsősorban veszélyforrásként, akik nem jönnek be nekik. Ha a herceg nem fehér lovon ül, hanem egy sikátorból lép elő nyakig véresen, akkor is hajlamosak elképzelni, hogy épp egy anyukát és a kisgyerekét mentette meg veszett kutyáktól, ha meg Józsi a buszon bebambul vagy csak rossz napja volt és kiül az arcára, akkor róla meg már elképzelik, hogy biztos szatír és éjjel nőket kínoz a pincéjében.
jan. 28. 17:13
Én inkább férfiakkal beszélek ha úgy van. A nők többsége kétszínű, ferfi baratból is több van nekem.
jan. 28. 17:17
Azért a nők közel sem rettegnek annyira másoktól, mint az incelek tőlük.
jan. 29. 17:30
További kérdések: