Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen infó rosszul érinthe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen infó rosszul érinthet egy nőt?

Figyelt kérdés

Egy nőismerősöm ismerősei közül nagyon megtetszett egy nő, aki ráadásul egyedülálló. Ráírtam az ismerősömre, h megtudjak pár infót és h jelöljön vissza az ismerőse h megkezdjük az ismerkedést.

Azt mondta az ismerősöm, h beszélt a nővel, elmondta h ki vagyok és a nő rögtön rávágta, h engem ismer, mert 20 évvel ezelőtt már pár randink volt és csókolóztunk is.

Mondtam az ismerősömnek, h viszont én sajnos rá nem emlékszem, sőt, egyik régi randipartneremre sem emlékszem, de ha beszélgetünk, biztosan előjönnek az emlékek.

Na, azóta meghalt a dolog, nem ír vissza az ismerősöm, h mi a helyzet, hiába kérdezgetem, a nő sem jelöl vissza.

Nővérem szerint megsértődött azon, h nem emlékeztem rá. Ilyíen lehet?

Vagy itt más lehet mögötte, pl. megnézte a profilomat és másmilyen embert keres, v nem vagyok szimpi?

ha lehet, nők válaszára lennék kíváncsi, mert ők jobban tudják, h gondolkodik egy nő.

40 körüliek vagyunk mindannyian.

jan. 27. 10:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%

"ha lehet, nők válaszára lennék kíváncsi, mert ők jobban tudják, h gondolkodik egy nő"

Ez nem igaz, de 40-esként nem vagy öreg, hogy ilyen butaságokat mondj.

jan. 27. 12:00
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
Nekem biztos nem esne jól, és valszeg ezért tényleg offolnám. Így kicsit olyan fíling, mintha vmi "potenciális numera, de amúgy mint ember k...ra nem érdekel" nőként kezelt volna, most meg teperne, mert nincs más, aki elviseli.
jan. 27. 12:04
 13/25 A kérdező kommentje:

Hát én azt gondoltam, h még szimpatikus is lehet, ha 20 év után is még tetszik nekem, annak elenére, h elsőre nem emlékeztem, de ezek szerint ez nem opció.

Nyilván ez egy erős jel, tehát nem zaklatom v keresem tovább, de azt gondolom, mindig lehet tanulni újdonságokat a férfi-női kapcsolatok területén.

jan. 27. 12:39
 14/25 anonim ***** válasza:

"Vagy itt más lehet mögötte, pl. megnézte a profilomat és másmilyen embert keres, v nem vagyok szimpi?"

Én inkább erre tippelnék.

Mondjuk nem tudom, te hány nővel csókolóztál, de én nem olyan sokkal, hogy ne emlékeznék mindegyikre.

Azt se ártana tudni (de akkor eszerint te nem emlékszel rá), hogy ha csókolózásig is eljutottatok, akkor hogyan ért véget a kapcsolat. Ha pl. akkor te csináltál valami bántót vele, akkor lehet, hogy amiatt nem akar most semmit.

jan. 27. 13:04
 15/25 anonim ***** válasza:
70%

„Hát én azt gondoltam, h még szimpatikus is lehet, ha 20 év után is még tetszik nekem, annak elenére, h elsőre nem emlékeztem, de ezek szerint ez nem opció.”

De te totál nem emlékszel. És ez tök fura. Se arcról, se névről? Jó, nem tudjuk, hogy az eredeti nevén van-e fönt, de ha igen, akkor meg, akivel randizik többször az ember, annak tudja a teljes nevét, és nemcsak abban az időszakban, hanem jó eséllyel még 20 év múlva is, vagy legalábbis, ha meglátja az adott nevet, beugrik neki valami, hogy ez ismerős. De mindegy, vegyük az arcot, a legtöbb ember azért 20 év elteltével is felismerhető, hiába változtat mondjuk frizurát, öregszik stb. De a legdurvább tényleg az, hogy még úgyse rémlik semmi, hogy a tudomásodra jutott, kéne ismerned. Van egy név, egy arc, és semmi emlékkép így együtt sem? Vagy komoly gond van a memóriáddal ilyen téren, vagy randiztál mondjuk többször vagy ezer nővel, vagy folyton tudatmódosító szereket szedtél, nem tudom, de ez így különös.

jan. 27. 13:14
 16/25 anonim ***** válasza:
25%
Már nem azért, de miért lenne szimpatikus csak azért vki, mert tetszem neki? Ez nem érdem semelyik fél részéről sem, hogy a külsőm megmozgatja és megbizsergeti szexuálisan.
jan. 27. 13:15
 17/25 anonim ***** válasza:
54%
Ha akkor nem lett kapcsolat a dologból akkor kár erőlködni. Ha még el is felejtett akkor tényleg hagyjon békén.
jan. 27. 13:31
 18/25 anonim ***** válasza:
Engedd el báttya
jan. 27. 13:46
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem férfi-női kapcsolat, hanem te meg ő. Kérlek, ne ezen az általánosító módon gondolkozz. A kövi nő meg másmilyen lesz, de úgy fogsz hozzáállni, mint ehhez a nőhöz, és soha nem lesz semmi.
jan. 27. 13:48
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Úgy van vele, hogy nálad még a semmi is jobb.
tegnapelőtt 07:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!