Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen infó rosszul érinthe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen infó rosszul érinthet egy nőt?

Figyelt kérdés

Egy nőismerősöm ismerősei közül nagyon megtetszett egy nő, aki ráadásul egyedülálló. Ráírtam az ismerősömre, h megtudjak pár infót és h jelöljön vissza az ismerőse h megkezdjük az ismerkedést.

Azt mondta az ismerősöm, h beszélt a nővel, elmondta h ki vagyok és a nő rögtön rávágta, h engem ismer, mert 20 évvel ezelőtt már pár randink volt és csókolóztunk is.

Mondtam az ismerősömnek, h viszont én sajnos rá nem emlékszem, sőt, egyik régi randipartneremre sem emlékszem, de ha beszélgetünk, biztosan előjönnek az emlékek.

Na, azóta meghalt a dolog, nem ír vissza az ismerősöm, h mi a helyzet, hiába kérdezgetem, a nő sem jelöl vissza.

Nővérem szerint megsértődött azon, h nem emlékeztem rá. Ilyíen lehet?

Vagy itt más lehet mögötte, pl. megnézte a profilomat és másmilyen embert keres, v nem vagyok szimpi?

ha lehet, nők válaszára lennék kíváncsi, mert ők jobban tudják, h gondolkodik egy nő.

40 körüliek vagyunk mindannyian.

jan. 27. 10:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád miket dumál a két csaj rólad a hátad mögött, biztos meglepődnél.
tegnapelőtt 07:56
 22/25 A kérdező kommentje:

Bár nem tehetek róla, mégis az én hibám, h egyébként pocsék a memóriám, nem azért, mert iszok v cigizek v cuccolok, mert semmi ilyet nem csináltam sem régen, sem most. Ez ilyen, ezt dobta a gép.

Másik, h becenéven van fent, bár azóta tudom a nevét, de így sem rémlik. Ha viszont elmondaná, hol randiztunk, biztos beugrana.

A komolyabb randikra emlékszem, a rövidekre nem.

Akik így minősítenek h ilyen meg olyan vagyok azok komolytalan válaszok, hisz nem ismernek, tippekkel megint nem tudok mit kezdeni, akik viszont érdemi válaszokat adtak v tapasztalatot osztottak meg, azoknak köszönöm.

tegnapelőtt 09:41
 23/25 anonim ***** válasza:
51%

Ha jó pasi lennél, érdekelnéd a csajt, de nyilván nem vagy az.

Sokat agyalsz, filozofálsz és sokat beszélsz hülyeségeket, a nők ezt nem szeretik.

A cselekvő férfiakat szeretik.

tegnapelőtt 10:51
 24/25 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Simán hagyd békén. Rendes a nővéred, hogy hülyeségekkel próbál megnyugtatni, de simán csak nem kellesz. Lépj egy hosszút, hagyd a csajokat, nem akarnak veled foglalkozni. Sem a kiszemelted, sem az ismerősöd.

tegnapelőtt 11:03
 25/25 anonim ***** válasza:
53%
Mi nem érthető abból, hogy nem kíváncsi rád?
tegnapelőtt 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!