Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen infó rosszul érinthet egy nőt?
Egy nőismerősöm ismerősei közül nagyon megtetszett egy nő, aki ráadásul egyedülálló. Ráírtam az ismerősömre, h megtudjak pár infót és h jelöljön vissza az ismerőse h megkezdjük az ismerkedést.
Azt mondta az ismerősöm, h beszélt a nővel, elmondta h ki vagyok és a nő rögtön rávágta, h engem ismer, mert 20 évvel ezelőtt már pár randink volt és csókolóztunk is.
Mondtam az ismerősömnek, h viszont én sajnos rá nem emlékszem, sőt, egyik régi randipartneremre sem emlékszem, de ha beszélgetünk, biztosan előjönnek az emlékek.
Na, azóta meghalt a dolog, nem ír vissza az ismerősöm, h mi a helyzet, hiába kérdezgetem, a nő sem jelöl vissza.
Nővérem szerint megsértődött azon, h nem emlékeztem rá. Ilyíen lehet?
Vagy itt más lehet mögötte, pl. megnézte a profilomat és másmilyen embert keres, v nem vagyok szimpi?
ha lehet, nők válaszára lennék kíváncsi, mert ők jobban tudják, h gondolkodik egy nő.
40 körüliek vagyunk mindannyian.
Bár nem tehetek róla, mégis az én hibám, h egyébként pocsék a memóriám, nem azért, mert iszok v cigizek v cuccolok, mert semmi ilyet nem csináltam sem régen, sem most. Ez ilyen, ezt dobta a gép.
Másik, h becenéven van fent, bár azóta tudom a nevét, de így sem rémlik. Ha viszont elmondaná, hol randiztunk, biztos beugrana.
A komolyabb randikra emlékszem, a rövidekre nem.
Akik így minősítenek h ilyen meg olyan vagyok azok komolytalan válaszok, hisz nem ismernek, tippekkel megint nem tudok mit kezdeni, akik viszont érdemi válaszokat adtak v tapasztalatot osztottak meg, azoknak köszönöm.
Ha jó pasi lennél, érdekelnéd a csajt, de nyilván nem vagy az.
Sokat agyalsz, filozofálsz és sokat beszélsz hülyeségeket, a nők ezt nem szeretik.
A cselekvő férfiakat szeretik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Simán hagyd békén. Rendes a nővéred, hogy hülyeségekkel próbál megnyugtatni, de simán csak nem kellesz. Lépj egy hosszút, hagyd a csajokat, nem akarnak veled foglalkozni. Sem a kiszemelted, sem az ismerősöd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!