Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mègis mit tudnék kezdeni a súlyos önbizalom hiányommal?
Önvizsgálat. Szeresd jobban azt aki vagy. Tudd, hogy nincs még egy ilyen ember a földön. Egyedi vagy. Mik az erősségeid miben vagy jó? Légy egyedül. Szeresd meg azt aki vagy. Ne külső körülményekből táplálkozz. Hanem mi van benned? Milyen értékes tulajdonságok?
Befelé figyelj ne kifelé, mert ha kifelé figyelsz, soha nem lesz önbizalmad. A világ nem azt adja /nem azt fogja adni, amitől neked önbizalmad lesz. Mindig befelé nézz és tudd, hogy értékes vagy. Nem emberektől függ, hanem attól, hogy megismerve önmagadat tudod, mik azok.
Ha tudod ki vagy, akkor az vonzani fogja az embereket. De ha nem, akkor taszítani. Erről szól az önazonosság. Ha már tudod ki vagy mit képviselsz akkor nem fogsz mást mutatni mint aki vagy csak azért, hogy megfelelj a világnak vagy egyes embereknek. Viszont a kérdés mindig az és ezt nem érti meg sok ember, hogy a világ nem a jó felé halad. Veszlik ki azok az értékek, amelyek szerint mindenki akar élni. Mert minden ember vagyik arra, hogy boldog legyen mindenki vágyik arra, hogy szeressék elfogadják elég jó legyen. Látszólag a világ elfogad, ha azok szerint élsz amit a világ diktál, és mégis sok kapcsolat házasság stb stb nem sikerül. Még a lelki békédet is elveszi a világi értékrend. Ugyan ad egy kis boldogságot, de többet elvesz mint ad.
Viszont, ha a jó szerint próbálsz élni, nem fog tetszeni a világnak és nem biztos hogy elfogad. De viszont ott az esély arra, hogy bevonzd azt, aki hasonlóan vágyik a jóra a szépre a szeretetre elfogadásra a valódi értékekre. Ha nem fogad el, legalább akkor is önazonos maradsz és megmarad a lelki békéd ez egészen biztos és nem leszel hiteltelen, mert annál fájdalmasabb nincs.
180 cm vagyok de megkaptam már nőktől a törpe jelzőt. Mert yx Fanni fia 17 éves és 183 cm akkor én mint munkatársa 180 al kisnovesu vagyok.
Nem érti hogy 80,90 években ez magasnak számított. Minek mér össze a mai kölykökkel?
Szép dolog ez a belső béke és az önismeret, de elnézve azt, hogy kapcsolatban levő emberek közül sem mindenki áll ilyen téren jól, miközben olyanok is egyedül vannak, akik egész pontosan tudják kik is valójában és úgymond önazonosak, láthatjuk, hogy nem ez lesz az igazi ok.
Férfiaknál van még egy tulajdonság, ami sokkal fontosabb. Tudni kell kezdeményezni és érezni kell, ha vevő rá a nő és azt is, ha nem. Ezt nem lehet online megtanulni, nem tudsz könyvekből szert tenni a tudásra, ezt gyakorolni kell. Eddig a felismerésig szerintem majdnem mindenki eljut, csak itt szokott a gond lenni, mert ha nincsenek pozitív jelek a nők részéről, illetve pontosítok, azon nők részéről, akiktől szeretne is valami komolyabbat a férfi, akkor egy idő után önmagában kezdi keresni a hibát. Ezt a hibát pedig nehéz megtalálni, mert (és ez nem férfi hiba, hanem emberi) szeretünk ilyenkor olyan hibát megtalálni, amin nem, vagy csak nagyon nehezen tudnánk változtatni. Férfiaknál ezek rendszerint a nem elég maszkulin kinézet és/vagy kiállás szokott lenni. A többség itt meg is áll és úgy lesz vele, hogy kiszáll az aktív társkeresésből, mert minek induljon olyan versenyen, ahol örök vesztes, főleg, ha az élet más területein pedig sikerei is vannak. Inkább azokra fordítja az energiáit. És bár arányában nagyon kevesen, de sajnos lesznek olyanok is, akik emiatt megkeserednek és a nőket, illetve a náluk sikeresebb férfiakat kezdik el okolni a sikertelenségük miatt. Csakhogy ők lesznek a hangos kisebbség, miközben a többiek ezen a téren nem is kommunikálnak, így az ő viselkedésüket, látásmódjukat húzzák rá az összes sikertelen férfira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!