Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek a társkeresés egy kívánságműsor?
A filmekben és a reklámokban is mindig így mutatják, hogy a nők magabiztosan vásárolnak ruhákat, táskákat, szépségápolási termékeket, mert nekik mindenből a legjobb jár. Vagy szabadság alatt is a tengerparton koktélt kortyolgatnak és élvezik, hogy minden tekintet rájuk szegeződik. Ennek következtében meg férfiakkal is úgy vannak, hogy nekik csak a legjobb jár. Szóval bizonyára van ilyen listájuk, amit tudnak pipálni, legyen ilyen meg olyan.
Ezzel szemben a férfiak jelentős része szenved amiatt, hogy egyáltalán szóbaálljanak vele, nem hiába mondják, hogy "a nő akkor szexel, amikor akar, a férfi akkor, amikor tud". Ezért a férfiak számára sokkal kevesebb szempont, amiben elvárásokat támasztanak. Végülis a férfiaknak nagyobb szükségük van a nőkre, nem tudnak annyira válogatni.
Igen, nekem a legjobb jár. Nem azért élek, dolgozok hogy nélkülözzek és egy potrohos gyuri ürítője legyek. Leszarom mit éreznek ezek a férfiak, milyen problémáik vannak. Fel is fordulhatnak tőlem.
Az én életem. Csak az számít, hogy nekem mi a jó. Random vadidegenek és a problémáik abszolút nem érdekelnek. Egyszer élek, és magamért élek.
Tehát akkor az aktuális párod nem számít hogy neki mi a jó? Akkor te mit tudsz nyújtani? Gondolom a jó vékony testalkatú genetikádon kívül semmit.
Nincs ezzel semmi gond had legyenek igényeik.
Aki meg ronda pasi mint én annak ott vannak a prostik meglepő milyen jó nők is vannak elérhető àrom 30-40 ezer még elérhető.
Igazóbal amilyen nő kell olyat vàlasztasz vannak teltek vékonyak kis és nagy mellűek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!