Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fejleszteni az ellenállóképességet, hogy ne zavarjon a visszautasítás?
Figyelt kérdés
Akárhogy nézzük ez nem egy pozitív dolog, kosarat kapni, igazából az élet több területére is igaz, ha nem sikerül egy interjú, nem fogadnak be egy munkaközösségben, még a gyerekeknek is rosszul esik, ha nem akarnak velük játszani. Persze elvileg ezt úgy kell venni, hogy a visszautasítás nem a személyednek szól, hanem magának a helyzetnek és lehet, ha más kontextusban találkoznátok, akkor más lenne a helyzet, de mégis, ha többször is előfordul, akkor az ember előbb-utóbb elkezdi magában keresni a hibát. Meg azt is mondják, hogy a kudarcot is lehet gyakorolni, láttam ilyen tanácsot is, hogy "go for rejections" és utána már nem fog érdekelni. De ezzel az a baj, hogy ha olyan nő pattint le, aki amúgy sem tetszene, akkor az nem fog érdekelni, de ha olyan, aki tetszene, az továbbra is rosszul fog esni. Persze nem tragédia, nem dől össze a világ, de nem is jó élmény, főleg, ha megalázó stílusban történik. Mondjuk nekem ilyenben sosem volt részem, ha kulturált formában kezdeményezel, akkor szerintem nagyon bunkó kell legyen a nő, hogy ilyent csináljon.tegnap 10:07
1/3 anonim válasza:
Minél jobban rendben vagy magaddal, annál stabilabb lesz a személyiséged és annál "ellenállóbb" leszel. Te nem vagy rendben magaddal. Ennyi.
2/3 anonim válasza:
Olyannál kell próbálkozni, akinél egyértelmű, hogy bejössz neki.
Én magamtól mindig rosszabb kategóriájú nőkkel kezdtem, mert nem a külső a legfontosabb, na ehhez képest így is rengeteg lepíttintást kaptam válogatott bányarémektől.
Már arra gondoltam, ezeknek a csámpás nőknek perverziója, hogy visszautasíthat valakit.
Na ez mind a netes társkereséseknél volt.
Az életben meg ezeknek a nőknek a sokszorosa mondott igen.
Ezért is érdemes inkább élőben ismerkedni.
3/3 anonim válasza:
Úgy, hogy fejest ugrasz a mélyvízbe. De nem egyik napról a másikra fog megtörténni az átalakulàs. Én 5 évvel ezelőtt teljesen elengedtem a kormányt és rábíztam magam az életre, mondvan jöjjön, aminek jönnie kell, vagy a világ lélekben legerősebb férfiájá válok, vagy beledöglök. Ég és föld a különbség ahhoz képest, aki voltam és aki most vagyok. De a legtöbb ember sose fog fejest ugrani. Inkább egész életükben keresik a könnyű megoldást, ami nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!