Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, hogy egy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy bizonyos korra a rengeteg nők általi visszautasítástól eltorzul egy férfi személyisége és agresszívvá válik a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés
Erről pár napja az Atv-ben beszélt egy ember, aki a papoknál, a cölibátushoz kapcsoltan hozta fel, hogy idejekorán sok pap személyisége rossz irányban vesz fordulatot. Sajnos magamon is érzem a sok haragot a nők felé. Igaz soha nem bántanék egyet sem, de a lelkem már rég összeomlóban van 38 évesen és a munkám során is potatlan lettem, kihat rá a sok éves magány (család is messze él).
dec. 28. 10:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
72%
Az a baj, hogy a nőkre fogod pedig a te személyiséged labilis. Nem azon gondolkodsz el, hogy vajon miért értej elutasítások és változtatsz magadon hanem bűnbakként kezeled a nőket. Pedig olyasmi nem létezik, hogy hibátlan vagy, hogy nem volt okuk elutasítani téged. Persze nem lehet rákérdezni náluk meg talán "csak" a külsőd nen jött be, vagy olyan időszakban próbálkoztál amikor nem akartak ismerkedni. De önvizsgálatot tartani és fejlődni saját magad miatt sose árt főleg, hogy lefelé tartasz egyre inkább...
dec. 28. 10:58
 2/36 anonim ***** válasza:
48%
Itt is tapasztalható a dagadt inceleknél.
dec. 28. 11:06
 3/36 A kérdező kommentje:

Második: nem mindenki dagadt, 170 cm alatti, igénytelen, munkanélküli incel, akit elutasítanak.

Első: Ez egy olyan spirál, ami még inkább magába csavar, mert egymást halmozzák az elutasítások. Ha közte egyáltalán nincs egy sikerélményed sem elfogadható nőnél (nem insta modell, csak olyan átlag nőnél, aki neked is az eseted), akkor az örvényként működik és még jobban beszippant.

dec. 28. 11:10
 4/36 anonim ***** válasza:
63%
Nincsen semmilyen spirál alapjáraton. TE CSINÁLSZ MAGADNAK SPIRÁLT! Lefogadom, hogy SOHA nem gondolkodtál el azon, hogy hátha nem jól közeledtél, hátha nem hozzád illő nők körül legyeskedtél. Lehet még normálisan ismerkedni se tudsz, lehet nem is vagy ronda csak egyszerűen mivel taszító a kisugárzásod nincs esélyed. De könnyebb a nőkre haragudni, nőkre mutogatni mint változtatni. Igazi nyomorult incel vagy. Pedig talán nincs is benne a kártyáidban, hogy valaha lesz nőd mert ugye nem mindenkinek adatik meg. Viszont ahelyett te nyomorék, hogy a legjobbat hoznád ki az életedből inkább még jobban a gödörben fetrengsz. Vesztes vagy.
dec. 28. 11:27
 5/36 anonim ***** válasza:
15%

Igen, ez olyan, mint a futohomok. Viszont az empatiat erositi (ami a noknel hianycikk) a sorstarsaid irant.

40F truecel

dec. 28. 11:29
 6/36 anonim ***** válasza:
17%

5#

Igen a nők olyan büszkék a kimagasló érzelmi intelligenciájukra.

Aztán a valóságban ennek nyomát sem látni. Végtelen felszínességet, anyagiasságot, rosszindulatot annál inkább...

dec. 28. 11:33
 7/36 anonim ***** válasza:
74%
Ha a nők felé lesz sértettséged és haragod, az baj! Sok normális nő van köztük, rájuk igazán nem kéne haragudnod. Ellenben ha a játszmázós, hazug, kihasználós, személyiségzavaros, önző, másokat hülyítő, talonozós, felszínes és buta nők felé alakul ki gyűlöleted, az valahol már sokkal inkább érthető. De azt fontos lenne megértened, hogy ezzel is leginkább csak magadnak ártasz. Ők köszönik szépen élik vidáman az életüket (másokat kihasználva és tönkretéve) továbbra is, míg téged esz a gyűlölet és stressz feléjük nap mint nap. Amivel igazából nem nyersz semmit, csak napról napra több negativitást nyelsz be, amit részben a saját hozzáállásoddal okozol saját magadnak. Szóval megéri?
dec. 28. 11:39
 8/36 anonim ***** válasza:
19%

4#

165 cm "magas" pasi vagyok. A közeledési kísérleteimet vagy 15 éven át mindig minden nő elutasította. Helyettem magas pasikkal jöttek össze.

"De könnyebb a nőkre haragudni, nőkre mutogatni mint változtatni."

Szerintem minden okom megvan haragudni a női nemre.

dec. 28. 11:39
 9/36 anonim ***** válasza:
78%
8! Sajnálom ezt. Viszont láttam már olyan párt ahol a férfi volt alacsonyabb a nő meg magasabb. Ritkábbik eset, nem szokványos, de azért még nem reménytelen. Illetve most már vannak 155-160cm körüli nők is, ha ehhez ragaszkodsz hogy te legyél a magasabb. Nem igazán szeretem az inceleket, de megértem ahogy érzel. Szerintem ne add fel és ne kollektíven utáld a nőket. Kívánom hogy sikerüljön.
dec. 28. 11:47
 10/36 anonim ***** válasza:
60%
8 Jó tudni, higy ezek szerint a nőknek kötelező összejönni olyannal, aki taszítja őket.
dec. 28. 11:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!