Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, hogy egy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy bizonyos korra a rengeteg nők általi visszautasítástól eltorzul egy férfi személyisége és agresszívvá válik a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés
Erről pár napja az Atv-ben beszélt egy ember, aki a papoknál, a cölibátushoz kapcsoltan hozta fel, hogy idejekorán sok pap személyisége rossz irányban vesz fordulatot. Sajnos magamon is érzem a sok haragot a nők felé. Igaz soha nem bántanék egyet sem, de a lelkem már rég összeomlóban van 38 évesen és a munkám során is potatlan lettem, kihat rá a sok éves magány (család is messze él).
dec. 28. 10:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
87%

Az átstrukturált agyi folyamataid miatt fogsz dugatlanul meghalni.

A legtöbb kapcsolat nem úgy jön létre, hogy valami random idegen nőt leszólít a pasi. Hanem ismeretségből. Baráti társaságokból, munkahelyen, mindig egy buszon utaznak, együtt járnak kutyát sétáltatni, stb. Tehát nem egyedül a külső dönt, a belső értékek rengeteget nyomnak a latban.

Na te ezért fogsz szűzen a sírba kerülni.

dec. 28. 21:27
 32/36 anonim ***** válasza:
36%

Szamodra akkor jon el a jo vilag, amikor a ferjed lecserel egy fiatalabb evjaratra, es ottmaradsz a negy gyerekkel. Akkor odalesz a nagy ego.....

40F truecel

dec. 28. 22:58
 33/36 A kérdező kommentje:
Nálam mostanra jutott el a sok elutasítás arra a pontra, hogy közel a 39 hez már élni sincs kedvem. Az meg külön fájó, ha ilyenkor a faceen látom , hogy 10/9 ismerős családos. És nem, nincs olyan munkahelyem és baráti társaságom (2 pasi barátom van), hogy ott bármi kialakuljon. Marad a leszólítás és a 100/100 elutasítás amíg annyira be nem kattanok, hogy felkötöm magam. Van saját panellakásom, 12 éves J-s Astrám, nettó 450 ezres átlagos fizetésem, jól öltözök, nem vagyok kövér sem és 177 cmvel nem vagyok átlag alatti abból sem. Szóval azt sem lehet mondani, hogy egy büdös, ápolatlan koldus lennék, hogy ez a sorsom.
dec. 29. 12:34
 34/36 anonim ***** válasza:
Ne add fel kérdező, simán lehet még valami, én fiatalabb vagyok a páromnál, de 40 volt amikor összejöttünk. A párkeresés nagyon nehéz, az igények is átalakultak, egyes incelek a magasságon sírnak mikor nem az a baj, hanem a fejükben van probléma. Hány és hány olyan kérdés van a gyakorin, hogy magas, sportos, jóképű és mégis nehéz a párkeresés. Kb senkinek sem egyszerű. Remélem te is rátalálsz az igazira.
dec. 29. 18:38
 35/36 anonim ***** válasza:
58%
Közösségi oldalra inkább ne irigykedj! A többség oda az életének az idealizált pillanatait teszi fel szinte csak és kizárólag, azt is erősen megszínezve, agyonfilterezve minden téren. Hiába van 10ből 9 házasságban vagy családban, ha az valójában egy középszerű, lemondásokkal teli szar, vagy egyenesen egy csapnivaló rémálom. Ne dőlj be a felszínnek, nem véletlen a rengeteg válás, érdekházasság, érdekkapcsolat se. A boldogtalan emberekről nem is beszélve. Inkább örülj hogy egymagadban is meg tudsz élni anyagilag és minden más szempontból is, és ha tényleg jön az igazi, így minden adott lesz hogy összejöhessetek!
dec. 29. 19:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó lehet így remegni egy pináért......engem sosem hozott lázba egyetlen fasz sem ennyire, hogy felkössem magam, ha nincsen, pedig életem javát már leéltem.Ezek szerint csak egyetlen kielégítő cél lehet az életben, egy másik ember folyamatos társasága?Pff...ez nagyon gáz.
dec. 29. 19:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!